Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Klamme Handjes Festival 2015 - The Show Must Go On!

event afgelopen

Klamme Handjes Festival 2015 - The Show Must Go On!

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

06 Sep 2015 13:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

THE SHOW MUST GO ON en daarom hebben we last minute alsnog een datum kunnen vinden!! Zon of geen zon, regen of geen regen en wind of geen wind, zondag 6 september gaat het gebeuren: Klamme Handjes Festival 2015! Line up:

✿ KLAMME HANDJES ✿
Todd Terry, Medlar, Max Graef, Homework, Prunk, Samuel Deep, Wendel Sield, Martin Lucas & Moose

✿ ZWARTE KOFFIE ✿
DJ D-Rok & Mr Speak, Mickster, Aiscream & Aisek

✿ ONGPST MAARWEL LKKR ✿
DJ Spiceboy, Rachel Green, Hardtog, Gurney-Champion, Christal Empire, Primo Disco, Invictim & MC Lu

✿ BELANGRIJK ✿
- Alle mensen die een ticket via ons hebben gekocht en niet naar De Marktkantine zijn geweest, kunnen met het gekochte ticket naar binnen op 6 september (dit geldt ook voor de Kornuit Tickets met munten).

- Alle mensen die een ticket hebben gekocht en daarmee wel naar De Marktkantine zijn geweest, kunnen een nieuw The Show Must Go On (Ik ben naar De Marktkantine geweest maar wil nog meer fissa) ticket voor slechts 7,50 halen. Voer de barcode van je oude kaartje in om het nieuwe ticket te activeren. Dit geldt voor alle gebruikers, dus Amigo Amigo en Groupon. De originele tickets zijn niet meer geldig!

- Groupon/Amigo Amigo tickets zijn zondag 6 september gewoon geldig.

- Overige winacties / IM IN blijven geldig op zondag 6 september.

- Tickets worden niet gerestitueerd. Mocht je niet kunnen op 6 september adviseren we je kaartje via Ticketswap te verkopen, (deze optie is niet meer beschikbaar indien je al gebruik hebt gemaakt van ons alternatief in De Marktkantine).

- Heb je nog geen kaartje, maar wil je KHF2015 niet missen? Er zijn nog een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar gesteld via: https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/9SCR6PVH/language/nl

▬▬▬▬▬▬▬▬ ❁ Locatie & vervoer ❁ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Locatie: Diemerbos [Muiderstraatweg 60, Diemen]

Auto: Er zijn genoeg parkeerplaatsen bij het terrein. Parkeerkaarten kosten €10,- voor de hele dag (CASH ONLY).

Pendelbussen:
Route: Amstel station - Diemerbos & Diemerbos - Amstel station
Heen: vanaf 11:30u de hele dag.
Terug: totdat alle bezoekers zijn opgehaald van het terrein.
Prijs: €4,- per rit (CASH ONLY).

Uber: Gratis naar het Diemerbos? Dat kan! Uber biedt nieuwe gebruikers een rit aan tot €20 dmv de code KHF2015! Hoe werkt het?

1. Download de Uber app voor iPhone of Android. Op een andere telefoon ga je naar m.uber.com.
2. Meld je aan met de promo code KHF2015. Je krijgt €20 korting op je eerste Uber rit in Nederland. Geldig t/m 1 oktober 2015.
3. Bestel een Uber. Kies je ophaallocatie in de Uber app en binnen enkele minuten arriveert je chauffeur.

OV: zie www.9292.nl

Organisator

Locatie

Diemerbos, Muiderstraatweg, 1111 PV Diemen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer