Kinkinfo Workshop: Zwepen voor beginners (uitgeteld ivm Covid-regels)

Zeeburgerpad, 1018 AJ AMSTERDAM
25 Nov 2021 19:00 - 22:15
Tickets 12,50 EUR - 22,50 EUR
Tickets 12,50 EUR - 22,50 EUR

Onderwerpen die in deze workshop voorbijkomen zijn: hoe varieer je tussen “lekker” of “pijnlijk”, hoe weet je waarmee je gaat slaan, en waar je zou kunnen slaan, hoe verhoudt zich theorie versus praktijk, de verschillende soorten van zwepen, de verschillende slag-technieken. Daarbij is er natuurlijk aandacht voor veiligheid, en dus ook voor anatomie, verschillende huidtypes en verschillende soorten van masochisme en plezier.

Na deze workshop kan je verantwoord en met voldoende zelfvertrouwen aan de slag met zwepen!

Het draait er in deze workshop om dat je gevoel krijgt voor de mogelijkheden van jouw eigen impact-play speeltjes Daarom hebben we de vrijwillige(!) mogelijkheid om onder begeleiding te oefenen op kussens of eventueel (eerst maar eens zachtjes) op je eigen partner.
De workshop is gericht op de praktijk dus -als gezegd- neem zo mogelijk jouw eigen zwepen (floggers, rijzwepen, canes) mee zodat je daarmee gelijk ook ‘aan de slag’ kunt.

Profile picture
Kinkinfo

Wij geven om de paar weken een workshop over BDSM en/of kinky, en daarnaast privé workshops op aanvraag. 

Bij kinkinfo workshops gaat het om leuk gebrachte "droge informatie".. dan kan je het thuis 'vochtig maken'...
Sommige workshops gaan voornamelijk om de uitleg en bij andere workshops heb je de gelegenheid om onder begeleiding te oefenen.

Voor de online workshops geldt dat wij een uur tevoren de Zoom-uitnodigingen per email verzenden. Voor de lokatie gebonden workshops delen we de lokatie één dag voor aanvang.

event afgelopen

Kinkinfo Workshop: Zwepen voor beginners (uitgeteld ivm Covid-regels)

Bekijk details
Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.