Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Kinderyoga Festival 2018

event afgelopen

Kinderyoga Festival 2018

Vanaf 8,50 EUR

Locatie

Datum

16 Sep 2018 10:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving


Kom plezier beleven op het Kinderyoga Festival met yoga, meditatie, theater, muziek, wobbelen, het maken van mandala's, tempeltjes, droompotten en krachtstokken en nog veel meer! Alle kinderen en (groot-)ouders zijn van harte welkom om zondag 16 september op het mooie landgoed aan de Binnenweg 7 in Blaricum mee te genieten!

Tickets verkrijgbaar per kind, volwassene en per gezin.

Een fijne meditatieve wandeling of het pendelbusje naar het Kinderyoga Festival?

Als je met de auto komt, graag parkeren bij de P's (sportvelden Oostermeent/Schapendrift of Bergweg) op het kaartje. Vanaf beide P's is het ongeveer 600 meter lopen naar de entree van het Kinderyoga Festival. Misschien fijn om de benen te strekken, maar je mag ook in de pendelbus van Dolfijn Wellness stappen. Die rijdt heen en weer van en naar het festival!

Het Kinderyoga Festival is een jaarlijks initiatief van Dolfijn Wellness.

Organisator

Organisator Kinderyoga Festival

Locatie

Landgoed Kinderyoga Festival Landgoed Kinderyoga Festival, Binnenweg 7, 1261 EK Blaricum

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer