Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Ketel One Bloody Mary Pop-Up Bar

event afgelopen

Ketel One Bloody Mary Pop-Up Bar

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

26 Apr 2018 16:00 - 29 Apr 2018 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Ketel One Vodka opent Pop up Bloody Mary bar tijdens Koningsdag

Vier dagen lang wordt een prachtige locatie in hartje Amsterdam omgetoverd tot een Bloody Mary Pop Up bar voor Ketel One Vodka met de Beste Bartenders, Bloody Mary’s, Nederlandse Bites en DJs. Op het menu staan maar liefst 30 verschillende smaakvarianten op de klassieke Bloody Mary met verse ingrediënten; het perfecte recept voor een onvergetelijke ervaring.

Openingstijden

Donderdag 26 april: 16.00 - 22.00

Vrijdag 27 april: 12.00 - 16.00

Zaterdag 28 april: 12.00 - 22.00

Zondag 29 april: 12.00 - 22.00

Alleen toegankelijk na reservering, klik snel je tijdslot aan.

BELANGRIJK; De locatie met instructies volgt enkele dagen voor de opening via de mail op het e-mailadres waarop je de reservering hebt gemaakt!

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate

Facebook event : https://www.facebook.com/events/2072525116349027/


Organisator

Locatie

Ketel One Bloody Mary Pop Up Bar Ketel One Bloody Mary Pop Up Bar , Lijnbaansstraat 17, 1016 ST Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer