Kerstroute: Licht voor de dorpen

Kerstroute: Licht voor de dorpen

Tickets vanaf 5,00 EUR

Locatie

Datum

10 Dec 2022 16:00 - 22:00

Beschrijving

Ga je mee op zoek naar het Koningskind?

Onder leiding van een herder wandel je ruim 2000 jaar terug in de tijd. Beleef het kerstverhaal alsof je erbij bent! Honderden lichtjes brengen je van Nazareth naar Bethlehem, om het verhaal van de geboorte van Jezus te beleven in levende verhalen.


Doel
Het doel van de Kerstroute is mensen kennis te laten maken met de Bijbel. We hebben geen winstdoel, het geld van de ticketverkoop is bestemd voor het dekken van de onkosten.


Praktisch

 • Elke 10 minuten gaat er een groep op pad richting Bethlehem. Om 16.00 uur vertrekt de eerste en om 20.15 uur de laatste groep.
 • Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen werken we met een strak tijdschema. Wil je een kwartier voor jouw starttijd aanwezig zijn? Je kunt je melden bij de poortwachters.
 • De hele Kerstroute duurt ongeveer 1 uur. Na het lopen van de route kun je in de herberg nog even napraten onder het genot van een hapje en drankje. Deze consumpties zitten niet inbegrepen in de ticketprijs.
 • Ben je al eerder bij de Kerstroute geweest? Het script zal je dan bekend voorkomen, deze is namelijk hetzelfde als de vorige keer.
 • De Kerstroute is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

Parkeren

1 Wilt u zoveel mogelijk op de fiets komen?

  2 Parkeerplaats fietsen: kruispunt Kruisstraat/Langstraat, aanrijden via Melssinghdreef.


  3 Parkeerplaats auto’s: St. Antoniestraat 26, 30, 33.


  4 Vanaf de parkeerplaats lopen naar start route: kruising kruisstraat/Langstraat.

  Hier staat de poort waar u zich kunt melden met het ticket.


  Kleding
  We hopen natuurlijk op prachtig weer voor de Kerstroute. Helaas hebben we dit niet zelf in de hand. Houdt daarom de weersverwachtingen goed in de gaten. Zorg sowieso voor lekker warme kleding en stevig schoeisel met goede grip.


  Tickets bestellen

  Hoe werkt het bestellen van tickets?

  1. Klik vanaf 18 november hierboven op de knop 'haal tickets'
  2. Op de volgende pagina kun je de beschikbare tijden zien. Kies hier de tijd dat jij wilt deelnemen aan de Kerstroute en kies het aantal kaartjes. Dit kunnen er maximaal 20 zijn. Mocht de teller niet verder gaan, dan zijn er helaas niet meer voldoende kaarten beschikbaar. Kies dan een andere tijd.
  3. Je maakt vervolgens een account aan met je e-mailadres of je Facebook-account.
  4. Je krijgt een mailtje waarmee je je e-mailadres kunt bevestigen. Zo weten we zeker dat je geen typefout hebt gemaakt bij bestellen waardoor je tickets niet afgeleverd kunnen worden.
  5. Nadat je dit gedaan hebt kun je de betaling van de tickets afronden.
  6. Jouw tickets worden vervolgens gemaild.
  7. Neem op 10 december een uitgeprint ticket mee of zorg dat je jouw tickets via jouw telefoon kunt laten zien bij de ingang.

  Vragen?

  Heb je vragen of lukt het niet om je kaartjes te bestellen? Stuur dan een mail naar lichtvoordedorpen@outlook.com of stuur en bericht via onze Facebookpagina.

  Locatie

  Langstraat in Tuil, Langstraat, Langstraat, net na Kruisstraat, 4176 BC Tuil

  FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

   Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

   De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

   Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

   Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

   Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.