skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Jubileumconcert CMV Harpe Davids-Schiedam (AFGELAST!!!)

event afgelopen

Jubileumconcert CMV Harpe Davids-Schiedam (AFGELAST!!!)

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

13 Nov 2021 20:00 - 22:30

Beschrijving

Jubileumconcert Harpe Davids 13 november 2021 afgelast

Aan alle concertbezoekers,

Vanwege de oplopende cijfers coronabesmetting en de beperkingen die gaan gelden voor o.a. evenementen en concerten heeft het bestuur helaas het besluit moeten nemen om het jubileumconcert van CMV Harpe Davids op zaterdag 13 november 2021 niet door te laten gaan.Dank voor uw belangstelling. Hopelijk dat het jubileumconcert op een later tijdstip wel kan plaatsvinden. U zult daarvan als eerste op de hoogte worden gebracht. Blijf gezond!
Met vriendelijke groet,

Hans Loendersloot,

PR commissie van CMV Harpe Davids 


Jubileumconcert 100 jaar CMV Harpe Davids-Schiedam.

Op zaterdag 13 november 2021 vindt in zalencentrum De Ark aan het Hargplein 101 in Schiedam-Noord het jubileumconcert t.g.v. het 100-jarig bestaan van muziekvereniging Harpe Davids plaats. Het uit zo’n 45 leden bestaand harmonieorkest o.l.v. de Schiedamse dirigent Leo Simons zal een mooi en afwisselend muziekprogramma ten gehore brengen met zo voor elk wat wils.
Speciale medewerking zal verleend worden door de oud-dirigenten Cees Kramer, Jos den Boer en Maron Teerds. Zij zullen elk een muziekstuk dirigeren.

Als uw bestelling van de gratis kaart(en) gelukt is, krijgt u een bevestiging op het opgegeven e-mail adres (controleer eventueel uw spam map). Deze e-mail is uw entree bewijs met het aantal kaarten die u heeft opgegeven. Print deze e-mail of laat hem zien bij de entree van de concertzaal. 

Zolang de voorraad strekt, zijn gratis toegangskaarten ook bij ingang van de zaal verkrijgen.

Graag tot ziens!

Let op: Voor dit concert is een Coronatoegangsbewijs nodig:

Coronatoegangsbewijs
Voor toegang tot het concert gelden de momenteel geldende richtlijnen van de Rijksoverheid, deze zijn:
. Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar die een culturele activiteit bezoekt, zoals een concert, theatervoorstelling of bioscoop.
. Personen vanaf 14 jaar moeten een coronatoegangspas laten zien samen met hun identiteitsbewijs.
U heeft daarom:
. een vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na volledige vaccinatie of 28 dagen na een Janssen vaccinatie)
. bewijs (van maximaal 6 maanden oud) dat u ooit positief getest bent op coronavirus (herstelbewijs)
of u doet:
. een coronatest (testbewijs) voordat u evenement of activiteit bezoekt (maximaal 24 uur geldig).U kunt uw coronatoegangsbewijs in de app CoronaCheck op uw smartphone zetten of een papieren versie printen via www.coronacheck.nl. 

Organisator

CMV Harpe Davids, muziekvereniging in Schiedam

Locatie

Kerkgebouw De Ark Kerkgebouw De Ark, Hargplein 101, 3121 VB Schiedam

FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

    Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

    De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

    Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

    Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

    Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer