Jazz op Wester-Amstel - Soul jazz met Carmen Gomes

event afgelopen

Jazz op Wester-Amstel - Soul jazz met Carmen Gomes

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

02 Okt 2022 15:00 - 16:15

Beschrijving

Carmen Gomes werd geboren onder de rook van de Hoogovens en groeide op in Amsterdam, de stad die onmiskenbaar van invloed geweest op haar muzikale ontwikkeling. Carmen rondde haar zangopleiding in 1994 af aan het Sweelinck Conservatorium.

Carmen Gomes won het Nederlands Jazz Vocalisten Concours en de “Singer of the Year Award” bij het Concours van het Breda Jazz Festival. Ze maakte opnames met het Metropole Orkest, speelde op het North Sea Jazz Festival, het Yokohama jazz festival in Japan, Copenhagen Jazzfestival en trad o.a. op met Louis van Dijk en Eric Vloeimans, Rob de Nijs, Angela Groothuizen en het Goede Doel. Carmen Gomes Inc. heeft diverse theater tournees gemaakt en 12 albums uitgebracht. Het Parool schreef over haar:

"Als ze blues zingt, klinkt ze alsof ze zo van het katoenveld is afgeplukt. In een gospelachtig nummer moet de luisteraar zich inhouden om niet halleluja te roepen.”

Dit concert wordt georganiseerd door de vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Wester-Amstel, in nauwe samenwerking met de Beroepsvereniging Improviserende Musici (BIM). Die viert haar 50-jarig jubileum. Samen organiseren zij een serie hoogwaardige en tegelijkertijd intieme concerten in de parkzaal van Wester-Amstel. Kaarten kosten 15 euro per stuk, donateurs/vrienden van Wester-Amstel betalen 12.50. Reserveringen uitsluitend via www.billetto.nl.  Er is op het terrein voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie:

www.wester-amstel.nl

https://bimpro.nl/

https://www.carmengomes.com/


Organisator

Wester-Amstel is een buitenplaats uit 1662 en biedt  een oase van rust, midden in de stad, midden op het platteland. Op een steenworp afstand van het drukke Amsterdamse stadsleven geniet u van het buitenleven op één van de mooiste plekjes van het groene Amstelland. Vrienden en vrijwilligers aangesloten bij de 'Stichting Vrienden van Wester-Amstel' zorgen ervoor dat de poort ook voor u geopend is. Meer info vindt u op: www.wester-amstel.nl.

Locatie

Wester-Amstel Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55, 1183 TE Amstelveen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.