Jazz at Wester-Amstel - Soul met Sylvi Lane

Jazz at Wester-Amstel - Soul met Sylvi Lane

Tickets vanaf 12,50 EUR

Locatie

Datum

06 Nov 2022 15:00 - 16:15

Beschrijving

Sylvi Lane is vocalist, songwriter, improvisator, vocal coach én daarnaast schilderes. Zij vertelt verhalen met woorden, kleuren, beelden en muziek. Zoals met dit concert op Wester-Amstel, met Leo Bouwmeester op piana,  temidden van haar eigen schilderijen.


Sylvi zingt en schrijft muziek geworteld in de jazz en soul traditie. Eigen projecten met als belangrijke eerste opstap in 1996 zijn de ‘In the palm of my hand-tour’ langs theaters, clubs, en het North Sea Jazz Festival . Zij treedt op met verschillende formaties, van duo tot bigband; in clubs, in theater, en op festivals. Daarnaast coacht zij talenten aan het Conservatorium van Amsterdam en geeft zij workshops en masterclasses. Door de jaren heen heeft zij meer en meer een ‘from the gut’-stijl van schrijven, zingen en performen ontwikkeld. Haar laatste plaat ‘SOULSILLY TALES’ uit 2018 is een mix van Soul en Folk.


Dit concert wordt georganiseerd door de vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Wester-Amstel, in nauwe samenwerking met de Beroepsvereniging Improviserende Musici (BIM). Die viert haar 50-jarig jubileum. Samen organiseren zij een serie hoogwaardige en tegelijkertijd intieme concerten in de parkzaal van Wester-Amstel. Kaarten kosten 15 euro per stuk, donateurs/vrienden van Wester-Amstel betalen 12.50. Reserveringen uitsluitend via www.billetto.nl. Er is op het terrein voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie:

www.wester-amstel.nl

https://bimpro.nl/

http://www.sylvilane.nl/

Organisator

Wester-Amstel is een buitenplaats uit 1662 en biedt  een oase van rust, midden in de stad, midden op het platteland. Op een steenworp afstand van het drukke Amsterdamse stadsleven geniet u van het buitenleven op één van de mooiste plekjes van het groene Amstelland. Vrienden en vrijwilligers aangesloten bij de 'Stichting Vrienden van Wester-Amstel' zorgen ervoor dat de poort ook voor u geopend is. Meer info vindt u op: www.wester-amstel.nl.

Locatie

Wester-Amstel Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55, 1183 TE Amstelveen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.