Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Jazz at Wester-Amstel - Ronald Snijders

event afgelopen

Jazz at Wester-Amstel - Ronald Snijders

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

02 Apr 2023 15:00 - 16:15

Beschrijving

Ronald Snijders werd geboren in 1951 te Paramaribo, als zoon van de bekend componist, fluitist en dirigent Eddy Snijders. Al vanaf de jaren zeventig is hij een der bekendste Surinaamse musici in Suriname, Nederland en daarbuiten. Hij is een muzikale wereldburger, creatieve duizendpoot en een buitengewoon veelzijdig en talentvol toonkunstenaar. Daarnaast is hij een top performer en componist die met name door zijn fluitspel bekendheid geniet. Wij zijn buitengewoon vereerd met zijn komst naar Wester-Amstel.

Snijders staat bekend om zijn veelzijdigheid, improvisatie en creativiteit en het contact dat hij maakt met het publiek. Surinaamse ritmen als kawina en kaseko worden gecombineerd of afgewisseld met funk, jazz, soul, Braziliaans en world. Ronald Snijders trad de afgelopen jaren op in onder andere VPRO Vrije Geluiden, The Great Wide Open, Het Bevrijdingsfestival, het Kwaku Summerfestival, Northsea Jazz festival, het Keti Koti festival en het Concertgebouw.

Snijders werd door zowel Suriname als Nederland geridderd. Hij kreeg ook de Bronzen Stier (Amsterdam), de Masra onderscheiding (Rotterdam) en de Lifetime Achievement Award (Utrecht). Op 7 december 2022 ontving Ronald Snijders de Boy Edgar Prijs, uitgereikt door het Fonds de Podiumkunsten voor zijn jarenlange bijdrage aan de jazz in Nederland.

Kaarten kosten 15 euro, vrienden van wester-amstel betalen 12,50.Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein. Deuren openen om 14:30, na afloop is er gelegenheid voor een borrel.

Organisator

Wester-Amstel is een buitenplaats uit 1662 en biedt  een oase van rust, midden in de stad, midden op het platteland. Op een steenworp afstand van het drukke Amsterdamse stadsleven geniet u van het buitenleven op één van de mooiste plekjes van het groene Amstelland. Vrienden en vrijwilligers aangesloten bij de 'Stichting Vrienden van Wester-Amstel' zorgen ervoor dat de poort ook voor u geopend is. Meer info vindt u op: www.wester-amstel.nl.

Locatie

Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55, 1183 TE Amstelveen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek Meer