Jazz at Wester-Amstel - Henriette Andersen

Jazz at Wester-Amstel - Henriette Andersen

Tickets vanaf 12,50 EUR

Locatie

Datum

05 Feb 2023 15:00 - 16:15

Beschrijving

Op zondag 5 februari 2023 begint Zondagmiddag jazz op Wester-Amstel met het tweede deel van de concerten van het muziekseizoen 2022/2023. Veel musici weten inmiddels de weg naar de prachtige buitenplaats aan de Amstel te vinden en we zijn blij om ze – samen met u – onder ons dak te hebben. Mooie namen staan op ons programma. Wat dacht u van Henk Kraaijveld (op 5 maart) en Ronald Snijders (winnaar van de Boy Edgarprijs!) op 2 april.

We starten op zondagmiddag 5 februari met Henriette Andersen. Zij zingt American Songbook en Franse Chansons. Begeleiding is in handen van Thomas Winther Andersen (contrabas) en Walter Lamp (piano).

Henriette Andersen is zangeres, improvisator en vocal coach. Ze houdt van vertellen in woord en klank, zo geeft ze bestaande stukken een eigen kleur. Houd je van Brel, Gerswin en Jobim? Geniet mee van de sprankelende muziek, de mooie teksten en het meeslepende ritme! Haar eigen composities ademen de sfeer van jazz en ook Franse chanson, omdat ze sommige dingen nu eenmaal makkelijker in het Frans kan zeggen. Van intiem tot uitbundig, met speelse lichtheid en melancholieke diepte, in levendig samenspel met de begenadigde musici Walter Lampe (piano) en Thomas Winther Andersen (contrabas).

Naast zingen en lesgeven aan de jazz school DJAM, schildert Henriette veel. Als decor zal een aantal etsen en aquarellen van haar hand te zien zijn.

Kaarten kosten 15 euro per stuk. Onze Vrienden betalen een gereduceerd tarief van 12.50 euro. U kunt kaarten reserveren via bijgaande link naar billetto.nl. U kunt ook rechtstreeks naar www.billetto.nl gaan, waarbij u bij de zoekterm ‘Wester-Amstel’ invult. Wees erop tijd bij, het aantal plaatsen is beperkt. Parkeren op Wester-Amstel is kostenloos.

Organisator

Wester-Amstel is een buitenplaats uit 1662 en biedt  een oase van rust, midden in de stad, midden op het platteland. Op een steenworp afstand van het drukke Amsterdamse stadsleven geniet u van het buitenleven op één van de mooiste plekjes van het groene Amstelland. Vrienden en vrijwilligers aangesloten bij de 'Stichting Vrienden van Wester-Amstel' zorgen ervoor dat de poort ook voor u geopend is. Meer info vindt u op: www.wester-amstel.nl.

Locatie

Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55, 1183 TE Amstelveen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.