Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Jazz at Wester-Amstel - Henk Kraaijeveld

event afgelopen

Jazz at Wester-Amstel - Henk Kraaijeveld

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

05 Mar 2023 15:00 - 16:15

Beschrijving

Iedere eerste zondagmiddag van de maand biedt Wester-Amstel een podium aan 'Jazz op Wester-Amstel.

Zondag 5 maart verwelkomen wij Henk Kraaijeveld, samen met pianist Daan Herweg. Henk ontwapent zijn publiek met zijn warme stem en charmante podiumpersoonlijkheid. De zanger brengt meeslepende muziek samen met poëtische teksten en verrassende improvisaties. Voor Henk is het verhalende karakter van muziek essentieel, vanwege de kracht om mensen te verbinden met zichzelf en de wereld om hen heen. "Ik ben gefascineerd door onze menselijke behoefte om kwetsbaarheid te tonen en ons verlangen om geliefd te worden als authentieke wezens met al onze mogelijkheden en gebreken. Ik zie dat terug in veel (huidige) maatschappelijke ontwikkelingen. In mijn muziek en teksten probeer ik me daar altijd toe te verhouden. Dat zul je horen op het nieuwe album waar ik aan werk". Komt in het voorjaar van'23 uit. Henk Kraaijeveld won zowel de jury- als de publieksprijs van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours. Hij studeerde in New York bij Peter Eldridge en Phil Markowitz.

Kaarten kosten 15 euro per stuk. Onze Vrienden betalen een gereduceerd tarief van 12.50 euro. U kunt kaarten boeken via deze link op Biletto.nl: https://billetto.nl/.../jazz-at-wester-amstel-henk...

Wees erop tijd bij, het aantal plaatsen is beperkt. Parkeren op Wester-Amstel is kostenloos.

Organisator

Wester-Amstel is een buitenplaats uit 1662 en biedt  een oase van rust, midden in de stad, midden op het platteland. Op een steenworp afstand van het drukke Amsterdamse stadsleven geniet u van het buitenleven op één van de mooiste plekjes van het groene Amstelland. Vrienden en vrijwilligers aangesloten bij de 'Stichting Vrienden van Wester-Amstel' zorgen ervoor dat de poort ook voor u geopend is. Meer info vindt u op: www.wester-amstel.nl.

Locatie

Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55, 1183 TE Amstelveen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.