skip to main content
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Jazz at Wester-Amstel - Gypsy jazz met Eva Scholten

event afgelopen

Jazz at Wester-Amstel - Gypsy jazz met Eva Scholten

Vanaf 12,50 EUR

Locatie

Datum

04 Dec 2022 15:00 - 16:15

Beschrijving

Eva Scholten ('86) voltooide in 2010 haar studie aan de Jazzafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Met haar fenomenale timing en improvisaties in de traditie van Ella Fitzgerald en Sarah Vaughn geeft ze een heel eigen contrapunt aan de musici om haar heen.

Als zangeres en arrangeur in de voormalige vocal group 'YesSister,JazzSister' die twee albums uitbracht, heeft ze op alle belangrijke Jazzfestivals in Nederland gespeeld. Zij geniet internationale bekendheid met haar Django Reinhardt composities. Zij trad hiermee op op onder andere het Django Reinhardt Memorial Festival Augsburg, op Django in Liberchies, op Django Reinhardt festival Samois en het Django Reinhardt festival in Samois sur Seine 2016. Ook haar huidige samenwerkingen met de Londense band Latchepen, gitarist Stian Vågen Nilsen en opkomende gypsyjazz virtuoos Elias Prinz leiden haar door heel Europa.

Dit concert wordt georganiseerd door de vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Wester-Amstel, in nauwe samenwerking met de Beroepsvereniging Improviserende Musici (BIM). Die viert haar 50-jarig jubileum. Samen organiseren zij een serie hoogwaardige en tegelijkertijd intieme concerten in de parkzaal van Wester-Amstel. Kaarten kosten 15 euro per stuk, donateurs/vrienden van Wester-Amstel betalen 12.50. Reserveringen uitsluitend via www.billetto.nl. Er is op het terrein voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie:

www.wester-amstel.nl

https://bimpro.nl/

https://evascholten.myportfoli...

Organisator

Wester-Amstel is een buitenplaats uit 1662 en biedt  een oase van rust, midden in de stad, midden op het platteland. Op een steenworp afstand van het drukke Amsterdamse stadsleven geniet u van het buitenleven op één van de mooiste plekjes van het groene Amstelland. Vrienden en vrijwilligers aangesloten bij de 'Stichting Vrienden van Wester-Amstel' zorgen ervoor dat de poort ook voor u geopend is. Meer info vindt u op: www.wester-amstel.nl.

Locatie

Wester-Amstel Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55, 1183 TE Amstelveen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer