Jan van Delden - Samsara inspireert online event

10 Mei 2021 20:00 - 21:30

Online evenement non-dualiteit met Jan van Delden

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Jan van Delden (Den Haag, 1951) was de rechterhand van de  Nederlandse leraar Wolter Keers. Die op zijn beurt een leerling was van Ramana Maharshi en Krishna Menon, twee van de belangrijkste vertegenwoordigers van advaita-vedanta – de leer van het non-dualisme – in het India van de eerste helft van de vorige eeuw.
In de aanloop van de jaren tachtig ontdekte Van Delden de eenvoud van zijn ware natuur. Na de dood van Keers in 1985 dacht diens omgeving dat Jan zijn werk voort zou zetten, maar hij trok zich terug. Tegen het eind van het millennium stelde hij zich beschikbaar om aan zoekers door te geven wat hij zelf ‘gratis en voor niets’ had gekregen. Sindsdien geeft Jan lezingen en cursussen in Nederland en Frankrijk.

Hij publiceerde twee boeken bij Uitgeverij Samsara: 'Terug van nooit weggeweest' en 'Vele wegen, een thuis'.

Je kunt dit evenement bijwonen via ZOOM op je computer, tablet of smartphone. Op de dag van het evenement krijg je de ZOOM-link voor het evenement, in de ochtend per e-mail toegestuurd.
Het evenement duurt ongeveer anderhalf uur en er is ruimte voor het stellen van vragen en interactie.

Wij hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe manier van samenkomen met Jan van Delden, jou en de andere deelnemers!

In de tussentijd kun je je gratis inschrijven voor de speciale serie Samsara inspireert. Deze bestaat uit twee e-mails per week met daarin 1 inhoudelijk inspirerend onderwerp. Denk hierbij aan luister- en doe oefeningen, exclusieve voorpublicaties, boekfragmenten, inspirerende quotes en meer. Klik hier voor meer info. 

Hartelijke groet,

Team Samsara

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Heb je vragen over deze online bijeenkomsten? Mail dan naar events@samsarabooks.com

Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.