Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Ja, ik wil zzp'er in de zorg worden!

event afgelopen

Ja, ik wil zzp'er in de zorg worden!

Vanaf 750,00 EUR

Locatie

Datum

13 Nov 2018 10:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Het zit in je, dat zorgen voor anderen. Aandacht schenken, professionele hulp verlenen, géven. Voor jou is zorg verlenen een tweede natuur. Als verpleegkundige kan je dan ook iedere dag weer je hart ophalen. Maar hé, wat werk je toch hard. En veel. En wat verdien je eigenlijk weinig. Het werk wordt er bovendien niet eenvoudiger op. Het plaatsgebrek in de verpleegtehuizen en het noodgedwongen langer thuis wonen van cliënten maakt hun leven -en dus jouw werk – er niet makkelijker op. De spanning tussen cliënt en zorgverlener wil nog wel ‘ns oplopen. Je moet steeds creatiever en doortastender te werk gaan. Voor hetzelfde salaris.

Dat klopt toch niet?
Kan dat niet anders?!


Ik ken het klappen van de zweep. Als verpleegkundige heb ik jarenlang in ziekenhuizen, voor thuiszorgorganisaties en in revalidatiecentra gewerkt. Met ontzettend veel plezier. Ik geniet ervan als mensen blij worden van mijn bezoek. Ik praat veel met ze, vraag door, probeer uit te zoeken waaróm iemand chagrijnig, nukkig of ongelukkig is. Ondertussen voer ik de taken geruisloos en professioneel uit, een niet te onderschatten voorwaarde om het leed te verlichten.


DIKKE BANKREKENING, NIET GELUKKIG

Ik vond dat de zorg beter kon en wilde ook echt meer verdienen. Vandaar dat ik het heft in eigen handen nam en ZZP’er werd. Kijk, zo schoot dat sparen voor een eigen huis lekker op. Met dat doel voor ogen werkte ik jarenlang én ochtend- én avonddiensten, zeven dagen per week. Totdat ik besefte dat ik daar niet gelukkiger van werd. Ik was toch geen ZZP’er geworden om dag en nacht te gaan werken? Met kerst, met verjaardagen, met mooi en slecht weer? Nee, ik was er nog niet. Het kon nóg beter!


GOED VOOR ELKAAR

Inmiddels heb ik het voor elkaar: ik werk nog steeds hard, maar gun mijzelf wel zes weken per jaar vakantie. Ik stuur 25 mensen aan, maar draai nog steeds praktijkdiensten als het nodig is. En last but not least, ben ik moeder geworden van een prachtige dochter en heb alle tijd voor haar. Mijn bedrijf loopt namelijk als een trein!

TIJD OVER

Ik heb zelfs tijd over. En dan borrelen de mooiste ideeën op: ik wil al mijn kennis en ervaring in de zorgsector, zowel als verpleegkundige als ondernemer, delen met anderen! Mijn valkuilen, diepe dalen en hoge toppen, mijn zoektocht naar kwaliteitsverbetering, in de zorg maar vooral ook naar een betere kwaliteit van leven, deel ik graag met jou.

In mijn ééndaagse cursus leer ik je het volgende: 
 1.  Hoe je ondernemer bent voor de belastingdienst;
 2.  Hoe je je financiën moet beheren;
 3.  Hoe je helemaal je administratie regelt;
 4.  Hoe je makkelijk online scholingen kan gaan volgen;
 5.  Wat is precies onderhandelen over je tarief en wat is een goed tarief?;
 6.  Waar je goed op moet letten met oog op de toekomst;
 7.  Verschillende inkomensbronnen;
 8.  Time management; 
 9. Contracten; 
 10. Keurmerken.

We doen het samen. Ik loods je door alle hobbels heen en beantwoord al je vragen. 

Dat tezamen met een aantal handige documenten die je op weg helpen om de eerste stap te zetten naar het zzp-schap.

BONUS: allerlei handige documenten die je zo kunt inzetten, handige checklisten en mijn persoonlijke tips.

Wanneer je “ja” zegt tegen deze cursus, dan gaat de energie stromen. Je zult zien dat je andere mensen gaat aantrekken, dat mensen je gaan aanmoedigen en dat je er ook écht enthousiast van gaat worden! Het gaat je ook gewoon veel opleveren. Op verschillende vlakken.

Ik ben geen psycholoog, ik ben geen financieel expert, maar ik doe alles met gezond verstand, zeg maar Hollandse nuchterheid. 

Als je er nog niet klaar voor bent, dan is dat ook oke. Het is altijd goed, welke keuze je ook maakt.

Je hebt gewoon niets meer te verliezen!


Doe je mee? Meld je dan vandaag nog aan!

Dan is de investering €750,00 per persoon. Inclusief alle handige documenten, mijn persoonlijke aandacht (geen grote groepen), een mooie map om alles in op te bergen, een uitgebreide lunch, onbeperkt koffie, thee, lekkernijen. Denk er daarbij ook aan dat je met je mede deelnemers meteen een netwerk opbouwt. 
  Organisator

  Locatie

  Beverwijk, Beverwijk

  FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

   Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

   De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

   Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

   Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

   Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

  Ontdek meer