Intuïtieve ontwikkeling & energiewerk

29 Jun 2018 19:00 - 21:00

Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam

Sessie door Sandra Schot :

Intuïtieve Ontwikkeling & Energiewerk

In haar sessies krijg je handvatten om jouw eigen bewustwording, energiesystemen en zelfhelend vermogen te ervaren en te ontdekken.
Je wordt je meer bewust van je intuïtie en energiesystemen.
Je krijgt inzichten en handvatten om toegang te krijgen tot jouw intuïtie, je eigen “signalen” te herkennen en om de mogelijkheden ervan te ontdekken.

Bij Energiewerk gaat het om veranderingen in de energiebalans en het biedt diverse behandelingsmethoden om blokkades op te sporen, energie te zuiveren en (emotionele en lichamelijke) verstoringen te verwijderen. Verschillende aspecten uit haar praktijk komen tijdens de sessies ook ter sprake, want haar sessies worden aangepast aan de behoeftes van de deelnemers.

Haar individuele consulten omvatten o.a. bewustzijnsontwikkeling, energiewerk, zelfgenezend bewustzijn en intuïtieve ontwikkeling tijdens de zwangerschap.

Sandra Schot biedt met haar consulten diepgaande bewustzijnscoaching aan naar de kern van je ziel en creëert samen met de cliënt meer duidelijkheid over je werkelijke zelf, je persoonlijkheid, gedachte- en gedragspatronen en gevoelens. Hiermee word je ondersteund om meer in je eigen essentie te gaan staan. Tevens kom je meer te weten over je eigen essentie-energie, jouw specifieke kernkwaliteiten en waarvoor jij hier bent.

Sandra is ruim 20 jaar bezig met energiewerk en bewustwordingsprocessen in alle facetten en heeft diverse opleidingen gevolgd voor intuïtieve ontwikkeling, energiewerk, rebalancing en bewustzijnsontwikkeling. Zij is een gecertificeerd begeleidster familieopstellingen en bedrijfsopstellingen, opgeleid door het Bert Hellinger instituut te Groningen.


29 juni | Intuïtieve Ontwikkeling & Energiewerk

Niet Beschikbaar