Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

INSTRUMENTAL SPECIAL #2 w/ Teho, Hubert Kirchner & more

event afgelopen

INSTRUMENTAL SPECIAL #2 w/ Teho, Hubert Kirchner & more

Vanaf 9,50 EUR

Locatie

Datum

10 Jul 2015 23:00 - 11 Jul 2015 05:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Na ons instrumentale debuut in de Social met muzikanten Paji en Satori is het tijd voor een vervolg aan ons muzikale experiment. Deze keer hebben we 2 bekende van La Rêve uitgenodigd die een unieke instrumentele live-set gaan neerzetten speciaal voor deze editie. Opnieuw staat hierbij de brug tussen klassieke en elektronische muziek centraal.

★Teho (FR) [live]

Deze Fransman heeft al meerdere malen de harten gestolen van ons publiek met zijn live-set. Ditmaal gaat hij nog een stapje verder dan normaal en neemt hij naast zijn keyboard ook zijn ukulele mee. Teho gaat zorgen voor een melodische, opbouwende live-set die je mee neemt in zijn eigen verhaal.

★Hubert Kirchner [live]

Hubert is er al vanaf het begin van La Rêve bij en heeft zich geschaard bij 1 van de grootste talenten binnen de melodische techno scene. Zijn live-set hebben we al een paar keer mogen aanschouwen, maar dit maal gaat hij iets bijzonders doen. Hij gaat samen met zijn vader live op het podium een set doen waarbij Kirchner Senior zorgt voor de ondersteuning met een basgitaar en Hubert achter de draaitafels staat.


♫ Support by:

Cliff de Zoete
Kjeld Langeveld [live]
Koen Schepens [live]
Eppol
Field of Dunes


▬▬▬▬▬▬ Tickets ▬▬▬▬▬▬

Early Birds - €9,50 [sold out]
Regulars - €12,50

✦Ticketlink: http://bit.ly/instrumentaltickets

▬▬▬▬▬▬ INFO ▬▬▬▬▬▬

Chicago Social Club
10 juli 2015
23:00 - 05:00
21+

↝ Facebook : La Rêve
↝ Instagram : www.instagram.com/lareveamsterdam
↝ Soundcloud: www.soundcloud.com/lareve

Organisator

Locatie

Chicago Social Club, Leidseplein 12, 1017 PT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer