skip to main content
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

IMPACT NEUROMARKETING TRAINING

Evenement geannuleerd

IMPACT NEUROMARKETING TRAINING

Vanaf Gratis

Beschrijving

Hoe werkt neuromarketing? Wat maakt of iemand wel of niet iets koopt? Hoe breng je jouw boodschap zo effectief mogelijk over? Hoe worden mensen op onbewust niveau beïnvloedt? Hoe scant een brein een website? 

Het lijkt alsof mensen weloverwogen rationele keuzes maken. Echter, beslissingen komen tot stand in het onbewuste brein, waarna het bewuste deel achteraf een verhaaltje verzint over waarom je iets hebt gekozen.

In de IMPACT neuromarketing training krijg je inzicht in de werking van het brein en leer je hoe keuzes tot stand komen. We belichten de 7 principes van beïnvloeding en gaan tijdens de training direct aan de slag, zodat je jouw PR-materiaal, website en communicatie kan upgraden en finetunen.

DATA TRAINING:

6 + 13 maart 20.00 - 21.15 uur: Online groepstraining met een deel theorie en een deel mogelijkheid tot het stellen van vragen

Je ontvangt van ons op de dag zelf de link voor de training.

Optioneel: 0,5 uur individueel online sparren met Paul Smit. Hiervoor wordt een aparte afspraak gemaakt.


NA HET VOLGEN VAN DE TRAINING WEET JE HOE:

 • Gedrag van mensen tot stand komt
 • Keuzes in het brein worden gemaakt
 • Je zorgt voor vertrouwen en veiligheid
 • Je de klantreis zo moeiteloos mogelijk maakt
 • Het pleziersysteem kunt triggeren
 • Beïnvloeding werkt op onbewust niveau
 • Je zo effectief mogelijk communiceert

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer