Huttenbouw 2018

Plantsoenlaan 6, 1161 VW Zwanenburg
28 Aug 2018 10:00
31 Aug 2018 19:00
Tickets 55,00 EUR
Tickets 55,00 EUR

Welkom bij de digitale inschrijving voor de Huttenbouw, deze keer voor de 2018 editie.

10 juni om 12.00 uur gaat de inschrijving open totdat de 200 plekken gevuld zijn, na 200 gaat de reservelijst in werking. Om te kunnen inschrijven voor dit evenement moet u lid zijn van de Speeltuinvereniging Zwanenburg-West, dit wordt na inschrijving direct gecontroleerd. U kunt maximaal 4 kinderen tegelijk inschrijven. Het inschrijfformulier dient volledig en naar waarheid te worden ingevuld, dit om de veiligheid van uw kind te kunnen waarborgen.

Na inschrijving krijgt u de tickets voor de Huttenbouw 2018 via mail toegestuurd waarna u deze kunt printen. Verder zullen we iedereen die inschrijft een vragenlijst sturen op de e-mailadressen die zijn ingevuld tijdens het kopen van de tickets. De persoon die de kinderen ingeschreven heeft is verantwoordelijk voor het invullen van de juiste e-mailadressen dus zorg dat ze juist ingevuld worden. Ons advies is wel om alleen eigen kinderen in te schrijven waar je alle informatie over hebt. Het zullen namelijk vragen zijn zoals medicatiegegevens, huisarts en contactgegevens.

Alvast heel veel voorpret en tot gauw. Cora, Nelleke, Rob, Edwin en Maurice

Inschrijfregelement

 • De inschrijving zal plaatsvinden op zondag 10 juni 2018 vanaf 12:00 uur.
 • Kinderen kunnen meedoen vanaf 5 jaar tot en met groep 8.
 • De kosten bedragen €55,= per kind.
 • Mocht na 10 juni de inschrijving van een kind worden geannuleerd dan zal er geen restitutie plaatsvinden. Alleen bij zeer zwaarwegende omstandigheden zal het bestuur van de speeltuinvereniging bepalen of er restitutie plaats zal vinden.
 • Het maximum aantal inschrijvingen is 200. Daar mag om vergunningsredenen niet van worden afgeweken.
 • Na 200 inschrijvingen zullen er reservelijst tickets aangeboden worden. Er zal geen inschrijfgeld gevraagd worden voor deze reservelijst tickets.
 • Mocht een deelnemer afvallen, dan zal de organisatie de eerstvolgende op de reservelijst contacten over eventuele deelname en afspraken maken over de financiële afwikkeling.
 • Bij het gebruik van medicijnen zullen de gecertificeerde EHBO'ers door de deelnemer zelf meegebrachte medicijnen uitdelen aan het kind. De verantwoordelijkheid zal echter bij de ouders blijven liggen. Om dit goed te regelen zal er een verklaring van verantwoordelijkheid getekend moeten worden. Dinsdag 28 augustus zal deze verklaring aan u gegeven worden om te tekenen.
 • Pesten wordt niet getolereerd, bij constatering wordt het kind verwijderd van de Huttenbouw en zal er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.
 • Mocht er gebeld worden dat uw kind opgehaald wil worden, dan dient u zo snel mogelijk te komen. Het gebruik van elektronische apparaten en telefoons tijdens de huttenbouw is niet toegestaan.
 • Meegebrachte zeilen/versieringen moeten op vrijdag 31 augustus voor 09:30 uur weer meegenomen worden. Het is absoluut niet toegestaan dit achter te laten of in de container van de speeltuin te dumpen.
Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.