skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Huttenbouw 2017

event afgelopen

Huttenbouw 2017

Vanaf 55,00 EUR

Locatie

Datum

29 Aug 2017 10:00 - 01 Sep 2017 19:00

Beschrijving

Welkom bij de allereerste digitale inschrijving voor een Huttenbouw, deze keer voor de 2017 editie.

4 juni om 12.00 uur gaat de inschrijving open totdat de 200 plekken gevuld zijn, na 200 gaat de reservelijst in werking. Om te kunnen inschrijven voor dit evenement moet u lid zijn van de Speeltuinvereniging Zwanenburg-West, dit wordt na inschrijving direct gecontroleerd. U kunt maximaal 4 kinderen tegelijk inschrijven. Het inschrijfformulier dient volledig en naar waarheid te worden ingevuld, dit om de veiligheid van uw kind te kunnen waarborgen.

Na inschrijving krijgt u het Huttenbouw boekje en de ticket voor de Huttenbouw 2017 via mail toegestuurd waarna u deze kunt printen.

Alvast heel veel voorpret en tot gauw. Cora, Nelleke, Rob, Edwin en Maurice

Inschrijfregelement

  • De inschrijving zal plaatsvinden op zondag 4 Juni 2017 vanaf 12:00 uur. Voor deze datum zullen er geen inschrijvingen worden geaccepteerd.
  • De leeftijd van de deelnemers is vanaf 5 jaar tot en met groep 8.
  • De kosten bedragen €55,= per kind.
  • Mocht er na 4 juni de inschrijving worden ingetrokken dan zal er geen restitutie plaatsvinden, alleen bij zeer ernstige reden zal het bestuur van de speeltuin vereniging overleggen en bepalen of er restitutie zal plaatsvinden.
  • Het maximum aantal plaatsen is 200, daar mag om vergunningsredenen niet van worden afgeweken.
  • Na de 200 inschrijvingen zal er een reservelijst worden aangemaakt op volgorde van binnenkomst. Er zal geen inschrijfgeld gevraagd worden.
  • Mocht er een deelnemer afvallen dan zal de organisatie de eerstvolgende op de reservelijst contacten over eventuele deelname en afspraken maken over de financiële afwikkeling.
  • Bij het gebruik van medicijnen zullen de gecertificeerde EHBO'ers door de deelnemer zelf meegebrachte medicijnen uitdelen aan het kind echter de verantwoordelijkheid zal bij de ouders blijven liggen. Om dit goed te regelen zal er een verklaring van verantwoordelijkheid getekend moeten worden. Dinsdag 29 augustus zal deze verklaring aan u gegeven worden met het verzoek deze te tekenen.
  • Pesten word niet getolereerd, bij constatering word het kind verwijderd van de Huttenbouw en er zal geen restitutie plaatsvinden.
  • Mocht er gebeld worden dat uw kind opgehaald wil worden dient u dat zo snel mogelijk te komen. Het gebruik van elektronische apparaten en telefoons tijdens de Huttenbouw is niet toegestaan.
  • Meegebrachte zeilen/versieringen moeten op vrijdag 01 september voor 09:30 uur weer meegenomen worden. Het is absoluut niet toegestaan dit achter te laten of in de container van de speeltuin te dumpen.

Locatie

Speeltuinvereniging Zwanenburg-West., Plantsoenlaan 6, 1161 VW Zwanenburg

FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

    Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

    De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

    Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

    Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

    Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer