Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

HUIS! & Boefjes presenteren LUST!

event afgelopen

HUIS! & Boefjes presenteren LUST!

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

08 Aug 2015 18:00 - 09 Aug 2015 06:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

lust (de; m) 1Begeerte, verlangen, trek: eetlust, lachlust, strijdlust 2(meervoud: lusten) (m.n. in het meervoud) Lichamelijke begeerte; hartstocht: lusten bevredigen 3Welbehagen, plezier: een lust voor het oor

lus·ten (lustte, heeft gelust) 1lust, trek, zin hebben in; verlangen
Bron: Dikke van Dale (aangepast)

De eerste editie van HUIS! was zo overheerlijk, onvergetelijk, waanzinnig overweldigend.. dat smaakt naar meer! Op 8 augustus gaan we daarom samen met Boefjes weer op naar VLLA voor LUST! en dat dit een editie wordt om je vingers bij af te likken, moge duidelijk zijn.

Weg van de grote festivals, kan je bij ons lekker ongegeneerd eten, drinken, dansen, sjansen en ouwehoeren. Dus als je geen trek hebt in de massa, maar wel in een goed zomers samenzijn, ben je bij ons aan het juiste adres. We zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt!

Kleed je lustig en luchtig en laat je verleiden door al het goede dat het leven te bieden heeft. Hier hoef je niets te weerstaan en kan je overal in meegaan. Geniet van een weldaad aan muziek in alle smaken, geuren en kleuren van de regenboog, pittige live kunst, luchtige troeteldieren, een stevige BBQ, zachte massages en betoverende piñata’s. Neem alles wat je hartje begeert, maar weet dat dit is zo’n feestje waar je nooit genoeg van zal krijgen! Eentje waar je dagen later nog vol van bent terwijl je alweer zin hebt in wat er een volgende keer komen gaat. Dat klinkt lekker heh?

Tot 8 augustus dus!

P.S. vergeet niet je allerleukste party items mee te nemen.

Line-up

La Vondèl
https://soundcloud.com/la-vondel

Jesse Green
http://soundcloud.com/jessegreen

Niklas Woodriff b2b Tracks Up The Sleeve
https://soundcloud.com/niklaswoodriff
https://soundcloud.com/tracks-up-the-sleeve

Kumquat
https://soundcloud.com/kumquatmusic

VALA
https://soundcloud.com/valamuziek

ZIZA
https://soundcloud.com/djziza

Mind 01
https://soundcloud.com/mind01Ƹ̴Ӂ̴Ʒ................TICKETS................ Ƹ̴Ӂ̴Ʒ

Voorverkoop: 7,50 (now on sale)
Deurverkoop: 10,00

Ticketlink: http://bit.ly/1JNMjIm


INFO
18+
CLUB VLLA
Willem Roelofsstraat 9
1062 JX Amsterdam

Organisator

Locatie

VLLA, Willem Roelofsstraat 9, 1062 JX Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer