Hues and Highs: The Elevated Painting Experience

Hues and Highs: The Elevated Painting Experience

Vanaf 45,00 EUR

Beschrijving

“Soms hebben we een zetje van buitenaf nodig / Om tot de bron binnen onszelf te komen / Inspiratie die aangewakkerd moet worden”.

Hues and Highs is een nieuwe unieke ervaring waar je jezelf compleet onderdompeld in de wereld van kleuren, aroma’s en creativiteit.
All Praise To The Most High!

Pas begonnen of allang in het veld. Dit event is voor iedereen perfect.

Maak je klaar voor deze kunstzinnige sessie en laat je begeleiden door
onze getalenteerde kunstenaar. Hij helpt je met het vinden van je stijl
en techniek, voor de creatie van je eigen masterpiece. Van tinten tot
kleuren mixen, je leert het allemaal terwijl je geniet van een
ontspannen ambiance (en mentale mist).

Kunst is wat je maakt vanuit gevoel en waar andere zich in kunnen vinden. Tijdens Hues and Highs wordt je voorzien van alle tools om je artistieke skills zo goed mogelijk uit te kunnen drukken. Denk voorbij het canvas en de kwast.

Kom connecten met kunstliefhebbers, deel tips ‘nd tricks, tories en een lach
terwijl je een diepere verbinding zoekt met art.

Locatie

Hoofdweg 490 , 3067 GK Rotterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer