"Hoe je mij graag in een ander hokje stopte"

"Hoe je mij graag in een ander hokje stopte"

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

21 Mar 2023 19:15 - 21:00

Beschrijving

Een Voorstelling over Twee Verschillende Denkwerelden:


Een Binaire Heteronormatieve Wereld waarin alles vanuit Man & Vrouw bekeken wordt.


Tegenover


Een Non-Binaire Wereld waarin iedereen ruimdenkend lijkt, maar er meer genderhokjes bestaan dan er kleuren in de regenboog zitten.


Moet je een keuze maken tussen één van deze twee werelden? Of moeten we elkaar gewoon accepteren en de ander niet meer in een hokje willen stoppen?Deze Theatrale Interventie bestaat uit een Voorstelling & een Workshop van beiden circa 45 minuten.


Beeldend Muziek Theater - Meesterstuk Afstuderen

Regie: Bas van Arenthals

Spel: Bram Weijgertse, Jeroen Doedens, Max Behrendt


Dinsdag 21 maart 2023

Interventie - 19.30 t/m 21.00 uur


Inloop - 19.15 uur

Start Voorstelling - 19.30 uur

Start Workshop - 20.15 uur


Locatie

NHL Stenden Hogeschool - Theater op de 2de Etage, Rengerslaan 8-10, 8917 DD Leeuwarden

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.