Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Hersengymnastiek // Argo Lustrum Symposium

Evenement geannuleerd

Hersengymnastiek // Argo Lustrum Symposium

Vanaf 5,00 EUR

Locatie

Datum

11 Apr 2018 18:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Hersengymnastiek, sport vanuit een mentaal oogpunt // Argo Lustrum Symposium

In teken van het 21e lustrum der W.S.R. Argo en in samenwerking met WUR 100 Years organiseert de W.S.R. Argo het lustrumsymposium “Hersengymnastiek, sport vanuit een mentaal oogpunt”.

Topsporters onderscheiden zich door hun ijzeren doorzettingskracht, goede discipline en hun wil om te winnen. Hoe zit hun mentaliteit in elkaar om steeds weer het beste uit zichzelf te halen en hoe kan een amateursporter hiervan leren? Hoe kun jij jezelf de beste instelling aanmeten om topprestaties te leveren en wat voor mentale trainingen zijn hier voor nodig?

Vind het antwoord op deze en vele andere vragen bij het lustrumsymposium van de W.S.R. Argo in de avond van 11 april 2018 op de WUR campus!

Organisator

Locatie

Wisdom & Wonder Pavilion, Wageningen Campus Wisdom & Wonder Pavilion, Wageningen Campus, Droevendaalsesteeg 2, 6708PB Wageningen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer