Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Hanze PubQuiz (online)

event afgelopen

Hanze PubQuiz (online)

Vanaf 5,00 EUR

Online evenement

Datum

30 Jun 2020 20:30 - 22:00

Beschrijving

Doe mee aan de Hanze PubQuiz om studenten in ontwikkelingslanden te ondersteunen! 

Door deelname aan de quiz doe je niet alleen mee aan de allereerste Hanze pubquiz, maar steun je ook de Hanze University Foundation. Door de corona crisis zijn er veel studenten in ontwikkelingslanden die hun collegegeld voor september niet meer kunnen betalen en daardoor de kans missen om af te studeren. Wij willen zoveel mogelijk studenten sponsoren en hierdoor lokale onderwijsinstellingen ondersteunen, die op deze manier salarissen van medewerkers en andere lopende kosten kunnen blijven betalen.

Wie mag er mee doen?

De quiz is georganiseerd vanuit de Hanzehogeschool, maar nodig gerust je vrienden en familie van buiten de Hanzehogeschool uit, want de vragen zijn niet Hanze-gerelateerd.

Wat kun je winnen?

De best scorende deelnemers loten voor een van de volgende prijzen: 

- 3 day stay-cation at City Hotel Groningen (Gedempte kattendiep), 2 overnachtingen, incl. ontbijt & fietsen. 

- €50,- waardebon voor restaurant Moro

- €25,- waardebon voor restaurant Bodega y Tapas

- €10,- waardebon voor restaurant Toko Semarang

Snel antwoorden = meer punten

De quiz bestaat uit 9 rondes, van ieder 10 vragen over uiteenlopende onderwerpen. Alle vragen zijn verbonden met het thema: Reizen. Wie het snelst kan antwoorden, krijgt ook automatisch meer punten. De winnaar krijgt een prijs pakket van een lokale ondernemer.

Individueel, maar niet alleen

De vragen zijn in het Nederlands en je speelt de quiz op een toestel naar keuze (telefoon/tablet/laptop). Wil je graag samen met vrienden spelen? Zorg dan dat ieder teamlid een eigen ticket heeft aangeschaft en bel tijdens de quiz met je vrienden! De quiz heeft geen video en geluid, dus dit stoort niet met jouw videocall.

Mail met unieke link

Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail van Billetto met daarin een unieke link naar de quiz. Deze is gekoppeld aan jouw e-mail adres. Heb je deze niet ontvangen? Controleer dan je spambox, mogelijk zit hij hierin. Je kan tot en met 30 juni 19.00 je ticket kopen. Loop je ergens tegenaan? Mail dan naar: hanzeuniversityfoundation@org.hanze.nl 

Meer over de Back on Track beurzen

Voor veel studenten in ontwikkelingslanden is het niet vanzelfsprekend om in september terug te keren naar school. Niet vanwege een aanhoudende lockdown of vanwege gezondheidsredenen, maar vanwege de ontstane economische crisis. Tijdens de lockdown is het collegegeld van de studenten opgegaan aan de eerste levensbehoeftes van hun families en is er geen geld om in september terug te gaan naar school.

Om onze partner scholen, hun personeel en de studenten te steunen willen wij Back on Track beurzen aanbieden. Voor €500 komt een student het eerste semester door en heeft de familie tijd om te sparen voor het tweede semester. De beurzen worden beschikbaar gesteld aan studenten die de afgelopen 2 jaar begonnen zijn met hun studie en nu niet de kans hebben om hun opleiding af te ronden.

Hanze University Foundation

De Hanze University Foundation is een zelfstandige stichting verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen die een beroep doet op de maatschappelijke betrokkenheid van medewerkers, studenten, alumni en bedrijven in de regio. De Foundation richt zich op het bieden van beroepsonderwijs aan jonge mensen in ontwikkelingslanden.

De Hanze University Foundation is de motor achter een veelheid van ontwikkelingsprojecten vanuit de Hanzehogeschool Groningen. Studenten, medewerkers en het Noord Nederlands bedrijfsleven worden op allerlei manieren intensief betrokken bij deze projecten. Meer informatie: www.hanzeuniversityfoundation.nl

Organisator

Account van de Hanze University Foundation, verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen.


100% van de ticketprijzen gaat naar duurzame hoger onderwijsprojecten in ontwikkelingslanden. 

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek Meer