Halloweenwandeling 2022

Halloweenwandeling 2022

Locatie

Datum

05 Nov 2022 18:00 - 21:00

Beschrijving

De 10de editie van onze Halloween avondwandeling op zaterdag 5 nov 2022, komt er weer aan. De opbrengst gaat wederom voor 100% naar de zwerfkatjes in Brasschaat en poezenmoeders. Word georganiseerd door “CATDET” asiel in Brasschaat en “HET KATTENPOOTJES”, vrijwilligersorganisatie voor zwerfkatten rond AntwerpenKom weer genieten van een sfeervolle Halloweenavond, wandelend door een écht Halloweenbos en achteraf gezellig na-griezelen in het pop-up Halloween kroegje bij een gezellig vuurtje met een hapje en een drankje in Halloween stijl. HONDEN MEER DAN WELKOM!Wegens groot succes en grote opkomst hebben we geopteerd voor een andere LOCATIE. "Torenbos" Bredabaan 31, 2980 BrasschaatDeze locatie biedt iedereen een 'warme plek' waar u welkom bent .

Organisator

Locatie

Torenbos Torenbos, Bredabaan 31, 2930 Brasschaat

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.