Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Groepsreading met medium Jeroen Burckel

Evenement geannuleerd

Groepsreading met medium Jeroen Burckel

Vanaf 17,00 EUR

Locatie

Datum

20 Okt 2018 10:15 - 13:45
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Inzichten opdoen over jouw levenspad en van dichtbij contact ervaren tussen de spirituele wereld en aarde?

Jeroen Burckel is een jong getalenteerd medium uit België en komt binnenkort naar Amsterdam voor een groepsreading. Tijdens deze groepsreading zal hij mensen uit het publiek inzichten geven in zaken die voor hun levenspad relevant zijn en contact maken met overleden dierbaren die zich aandienen voor de mensen uit het publiek. Het laatste half uur is er de gelegenheid om zelf vragen te stellen. Jeroen heeft naast zijn ervaring als medium met indidviduele readings, ook ervaring met regressietherapie, droomanalyses en kaartleggingen. Hij heeft zijn eigen spirituele kaarten ontworpen, heeft voor het tijdschrift 'de spirituele wereld' geschreven en is op het radioprogramma van SanneFm geweest.
Het programma zal er als volgt uitzien:

10.15 - 10.30 uur: Inloop 
10.30 - 12.00 uur: Groepsreading door medium Jeroen Burckel
12.00 - 12.15 uur: Pauze 
12.15 - 13.15 uur: Vervolg Groepsreading 
13.15 - 13.45 uur: Vragenronde

1
4.00 - 18.00 uur: Individuele consults
Na de groepsreading is er de gelegenheid voor een individueel consult bij Jeroen, die apart te boeken is. Een individuele sessie is ook beschikbaar voor de mensen die niet bij de groepsreading aanwezig zijn. Jeroen geeft ook Shiatsu en fibromyalgie massages om de mens in zijn totaliteit te kunnen helpen. 
Daarnaast is er de mogelijkheid voor een individuele Reiki of Merlin healing gegeven door Lisa Kersbergen (oprichter Beyond Egos, Merlin-healer & Reiki Master). Aanmelden voor de verschillende opties kan via de volgende link: 
https://goo.gl/forms/tzd8qm1WlB2TXPTu1


Organisator

Locatie

Rijnstraat 197, 1079 HE Amsterdam, Nederland Rijnstraat 197, 1079 HE Amsterdam, Nederland, Rijnstraat 197, 1079 HE Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer