Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Gratis Tai Chi in Uithuizen, Groningen

event afgelopen

Gratis Tai Chi in Uithuizen, Groningen

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

04 Sep 2018 20:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Open Huis bij Tai Chi School Uithuizen in Groningen

Op dinsdag 4 september 2018 is er een grote open dag bij Tai Chi vereniging in Uithuizen te Groningen. De school biedt het Tai Chi Tao en Qi Qong van Jan Kraak, maar ook Yang stijl Tai Chi Chuan. Op de open dag van Tai Chi Uithuizen kunt u GRATIS lessen en workshops volgen zodat u ook kunt ervaren wat Tai Chi voor u kan doen qua plezier, gezondheid en lekker bewegen.

Het Tai Chi is een oude Chinese bewegingsleer dat door veel mensen voor het plezier en gezondheidsdoelen beoefend word.Tai Chi Uithuizen wordt geleid door docent Yvonne Huizinga en ze is ook.zeer deskundig op het gebied van Chinese massage en andere onderdelen.

Tai Chi en Chi Kung lessen zijn voor jong en oud, ook voor mensen die wat moeite hebben met het doen van sport. Probeer Tai Chi Uithuizen in Groningen geheel gratis uit op de open dag.

Locatie

Gymzaal Kennedylaan Uithuizen Gymzaal Kennedylaan Uithuizen, J.F. Kennedylaan 22, 9981KB Uithuizen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer