Grand Opening TOB tennis

Foto door Darko Nesic @ Unsplash
event afgelopen

Grand Opening TOB tennis

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

03 Mei 2020 10:00 - 15:00

Beschrijving

Op 3 mei 2020 hebben wij geen OPEN DAG, maar een GRAND OPENING.

Deze GRAND OPENING van ons nieuwe clubhuis zal plaatsvinden in feestelijke sfeer met muziek, tennis, hapjes en drankjes.

GRAND OPENING NIEUW CLUBHUIS TOB TENNIS BRING A FRIEND 

zondag 3 mei 2020 tussen 10:00 en 15:00 uur

Maak ook kennis met tennis en kom spelen bij één van de gezelligste verenigingen met drie verlichte ‘all weather’ tennisbanen, twee indoorbanen, een hardcourt buitenbaan en maak gebruik van een gratis tennisles op deze dag, verzorgt door onze Tennisschool Jeroen Hoevenberg!

Tijdens onze GRAND OPENING zijn er geweldige aanbiedingen:

*Senior lidmaatschap 2020 incl. 5 professionele tennislessen voor maar € 125,-                                                   **Jeugd lidmaatschap 2020 incl. een voordelig tennispakket en gratis racket

PROGRAMMA GRAND OPENING

Tenniskidsfeest van 10.00-11.30 uur:

Tenniskidsfeestje (5–17 jaar), ouders zijn natuurlijk ook welkom!

Cup cakes maken en bingo (hoofdprijs een racket)!

Springkussen en rondrijden met treintje van de Noordoogst ‘Safari’

Als afsluiting een spelletje kids tegen ouders!

Programma senioren 12.00-15.00 uur:

Gratis professionele tennisles

Cardio-tennis

Tennisdemonstratie

Tenniscircuit

De mogelijkheid om vrij te spelen

Koffie, thee en wat lekkers!

Wij verzorgen rackets en ballen! Zorg zelf voor tennis- of gymschoenen

Als het weer buitentennis niet toelaat; spelen we in de hal!

Sportwinkel Vonk Sports biedt sportartikelen aan met 20% korting! Laat ook uw racket bespannen, inclusief een gratis overgrip: vanaf €22,50

15.00 uur: Grand Opening nieuw clubhuis met een receptie en muziek

Opgeven is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Voor info of aanmelding mail ons via tobleden@outlook.com of bel Cock Noordeloos op 06-18557746

TOB Tennis - Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

www.tobtennis.nl

* Deze aanbieding geldt tot 31 mei 2020 en is alleen geldig voor wie in 2019 en 2020 geen lid van TOB Tennis is geweest en alleen in combinatie met een volledig lidmaatschap voor 2020 (senior of studenten). Lessen worden verzorgd in groepen van vier tot 6 personen.

Als TOB-leden iemand meenemen die vervolgens lid wordt, dan mogen de TOB-leden ook meedoen met een tennisles!

** Voor de jeugd (vanaf 5 jaar) hebben we een aantrekkelijk tennispakket, inclusief wekelijkse tennislessen, met een gratis tennisracket. Aanmelden voor 31 mei 2020 en de aanbieding is alleen geldig voor wie in 2019 en 2020 geen lid van TOB Tennis is geweest.

Locatie

Sportpark 'de Melkweg' Sportpark 'de Melkweg', Meteorenweg 274, 1035 RN Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.