Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Golf Fundraiser - Durlstone Foundation Zimbabwe

event afgelopen

Golf Fundraiser - Durlstone Foundation Zimbabwe

Vanaf 34,50 EUR

Locatie

Datum

01 Jun 2018 13:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

De Stichting Durlstone is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor de ruim 800 kinderen van de Durlstone school. Met behulp van vrijwilligers wordt er op 1 juni een golfdag, een BBQ en een loterij georganiseerd. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen om deze kinderen weer een jaar onderwijs te kunnen geven.

De Golfdag begint om 14.00 uur en wordt rond 16.30 uur afgesloten met een gezellige BBQ. De kosten voor de gehele dag bedragen €69,50. Hierbij inbegrepen zit 9 holes Greenfee, ontvangst met koffie en iets lekkers en de BBQ (inclusief 2 consumptiebonnen, 1 lot). Iedereen met baanpermissie kan meedoen aan deze golfdag, voor niet golfers wordt een clinic georganiseerd (minimale deelname 6 personen).

Tevens zijn er deze dag loten te koop à € 3,50 per stuk waar mooie prijzen voor beschikbaar zijn gesteld, zoals een maand gratis sporten, een gezichtsbehandeling, een restaurantbon etc.

De opbrengst van deze dag en loterij gaat naar dit mooie doel. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u terecht op onze Facebook pagina of bij Anita Ansinger - anita_ansinger@yahoo.com

Voor meer informatie over de Stichting: www.durlstonefoundation.org

Locatie

Highland Golf Club Amersfoort Highland Golf Club Amersfoort, Bunschoterstraat 23, 3828 NR Hoogland

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer