Golf Fundraiser - Durlstone Foundation Zimbabwe

01 Jun 2018 13:00 - 22:00

Highland Golf Club Amersfoort, Bunschoterstraat 23, 3828 NR Hoogland

De Stichting Durlstone is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor de ruim 800 kinderen van de Durlstone school. Met behulp van vrijwilligers wordt er op 1 juni een golfdag, een BBQ en een loterij georganiseerd. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen om deze kinderen weer een jaar onderwijs te kunnen geven.

De Golfdag begint om 14.00 uur en wordt rond 16.30 uur afgesloten met een gezellige BBQ. De kosten voor de gehele dag bedragen €69,50. Hierbij inbegrepen zit 9 holes Greenfee, ontvangst met koffie en iets lekkers en de BBQ (inclusief 2 consumptiebonnen, 1 lot). Iedereen met baanpermissie kan meedoen aan deze golfdag, voor niet golfers wordt een clinic georganiseerd (minimale deelname 6 personen).

Tevens zijn er deze dag loten te koop à € 3,50 per stuk waar mooie prijzen voor beschikbaar zijn gesteld, zoals een maand gratis sporten, een gezichtsbehandeling, een restaurantbon etc.

De opbrengst van deze dag en loterij gaat naar dit mooie doel. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u terecht op onze Facebook pagina of bij Anita Ansinger - anita_ansinger@yahoo.com

Voor meer informatie over de Stichting: www.durlstonefoundation.org

Golf + BBQ Ticket

Niet Beschikbaar

Golf Clinic + BBQ Ticket

Niet Beschikbaar

Golf Only Ticket

Niet Beschikbaar

Golf Clinic Only Ticket

Niet Beschikbaar

BBQ Only Ticket

Niet Beschikbaar

Lottery Ticket

Niet Beschikbaar

Donation

Niet Beschikbaar