Goaldigger Talk Live

09 Nov 2016 19:00 - 22:00

The Hoxton Amsterdam, Herengracht 255, 1016 BJ Amsterdam

Na het succes van 'Goaldigger Talk' online, komt The Goaldiggers Club nu met 'Goaldigger Talk Live'. Tijdens de tweede editie van Goaldigger Talk Live zal Eve Tomaszewski, bekend als editor van o.a. Grazia, Cosmopolitan, L'Officiel en Elle, met vier ondernemende vrouwen uit de creatieve sector een paneldiscussie voeren over het onderwerp 'The work-life balance of a goaldigger'.

Eve Tomaszewski: "In een tijd waarin social media en online de boventoon voeren, vind ik het belangrijk dat vrouwen ‘in het echt’ met elkaar in gesprek gaan en elkaar zo nog meer inspireren


Eve Tomaszewski in conversation met:

-Marieke van Meijeren, founder De Bewustzijnschool

-Elisah Jacobs, founder Interior Junkie

-Stefanie Klaver, founder Klaever Health


-Willa Green, Founder W.GreenLeer tijdens deze avond van hun ervaringen en hoor de echte verhalen over de grote uitdaging van ondernemende vrouwen: het bewaren van de balans tussen werk en privé.

Info
Wanneer: 9 november 2016
Waar: The Hoxton Amsterdam
Ticketprijs: €20 inclusief goodiebag en drankjes

Aftervideo van Goaldigger Talk Live 12 oktober

About The Goaldiggers Club
Een platform dat door middel van online content en real life events verhalen deelt van ambitieuze vrouwen. Eve Tomaszewski heeft The Goaldiggers Club opgericht omdat ze was geïnspireerd door alle vrouwen die ze als hoofdredacteur van Fashionscene.nl tot Fashion Features Editor van Grazia en everything in between -waaronder een job in de fashioncloset van Vanity Fair in New York - heeft leren kennen en geïnterviewd. Het heeft haar laten inzien dat vrouwen elkaar kunnen motiveren om hun goals te bereiken door ervaringen te delen. De missie van The Goaldiggers Club is om zoveel mogelijk vrouwen te connecten en inspireren om hun goals te bereiken.

The talk will be in Dutch

ticket Niet Beschikbaar