skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Gelukkig worden doe je zo

Weinig tickets over
event afgelopen

Gelukkig worden doe je zo

Vanaf 11,00 EUR

Locatie

Meerdere tijdslots

7 november 2023 - 14 november 2023
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Lobke en Elke maken
Gelukkig worden doe je zo!


De party coaches, Lobke en Elke, organiseren een feestelijke bijeenkomst in Cultureel Eetcafé SKEK! 

Samen met jou maken wij er een onvergetelijke avond van.   

                               Leer van je leven een feestje te maken, luister naar mooie life-changing levenslessen en doe een workshop ‘’JA zeggen’’.

Dompel je onder in een hyper positieve avond met inzichten die voor altijd bij je zullen blijven.


Review van Peter:

De party coaches hebben ervoor gezorgd dat ik weer straal. Met glitters op mijn gezicht geniet ik nu weer van mijn kopje koffie op het balkon, hmmmm. Wat kan het leven simpel zijn, dank!


Dresscode: feest, glitter, kleur, JIJ!


Lobke en Elke gaan op zoek naar wat er allemaal te vieren is in het alledaagse. Kunnen wij het leven ietsje makkelijker maken als we de kleine momenten omarmen? Een filosofische en poëtische voorstelling in de kroeg op jouw dinsdag, woensdag en zondagavond.


Foto: Casper Arends

Mede mogelijk gemaakt door NORMA fonds

Organisator

Over de makers

Lobke van Kommer (1998) en Elke de Graaff (1993):

Wij proberen beiden vat te krijgen op deze onvatbare en absurde wereld waarin we met z’n alle leven. Onmogelijke, grote en filosofische vragen zijn daarom ons startpunt. Vragen die tegenstrijdigheden en dilemma’s omhoog brengen. Wij proberen structuur aan het leven te brengen maar tegelijkertijd weten we dat dit niet mogelijk is. 

In april 2023 maakten wij onze eerste voorstelling maken: 'De voorstelling die maar blijft groeien' (2+). En nu gaan we een nieuw avontuur aan met volwassenen in een kroeg!

Volg ons op Instagram! @lobkeelkemaken

Locatie

Cultureel Eetcafé 'Skek, Zeedijk 4-8, 1012 AX Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer