Gathering #10 Hoe voer je een klimaatgesprek? | The Green Girls Club x KlimaatGesprekken

event afgelopen

Gathering #10 Hoe voer je een klimaatgesprek? | The Green Girls Club x KlimaatGesprekken

Tickets vanaf 10,00 EUR

Locatie

Online evenement

Datum

13 Jun 2020 10:00 - 12:00

Beschrijving

Wil jij meer inzicht in jouw klimaatimpact? En wil je handvatten hoe je over klimaatverandering een gesprek kunt voeren met jouw collega’s, vrienden en familie? Doe dan mee met The Green Girls Club Online Gathering #10 op 13 juni 2020. In een interactieve Zoom sessie van 2 uur gaan we met klimaatcoach Marieke Jacobs aan de slag. Je doet een hoop nieuwe kennis en inspiratie op om direct te kunnen toepassen in je dagelijkse leven én gesprekken. 

Wil je er bij zijn? Scoor dan zo snel mogelijk een ticket want er zijn beperkt aantal plekken! 
De Zoom link naar het online event wordt na het bestellen van je ticket via de mail naar je toegestuurd.

Datum: 13 juni 2020
Locatie: Online event
Start: 10.00
Einde: 12.00
Ticket: €10

*Dit event vindt plaats met minimaal 8 deelnemers. 

Locatie

Vrouwengelukhof Vrouwengelukhof, Vrouwengelukhof, 1061 Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.