skip to main content
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Gastvrij invites TechChicks presents: The Collabse

event afgelopen

Gastvrij invites TechChicks presents: The Collabse

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

26 Jan 2018 23:00 - 27 Jan 2018 06:00

Beschrijving

Gastvrij; invites TechChicks presents : The Collabse.

In het kader van TechChicks on tour, is de samenwerking tussen Gastvrij &TechChicks-Original een feit!
Met deze samenwerking is er een nieuw Techno Event in Nijmegen geboren.Gas 19 is uitermate geschikt om Nijmegen op zijn grondvesten te laten trillen.

TechChicks beloofd zoals altijd hoge kwaliteit Techno, TechHouse en Deeptech sounds die gecreëerd worden door alleen maar Female DJ's met ballen.

Met een line up om van te smullen Desiray Saija/ Miss-Behaviour /MissConnected / Jeane Isadou /
Is kwaliteit gewaarborgd.

Zij hebben maar 1 missie op deze avond : Gas 19 afbreken en jullie te laten dansen totdat je zolen versleten zijn.

Locatie

Gas 19, Vlaamsegas,19, 6511HR Nijmegen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer