Fusion Ramen Night

event afgelopen

Fusion Ramen Night

Tickets vanaf 40,00 EUR

Locatie

Datum

17 Aug 2022 17:00 - 22:00

Beschrijving


Yushi & Meg presents Japanese vegan food creation in Amsterdam. It has not yet seen plant based 100% menu please do not miss! 

Course dinner €40 p.p.

+One drink order please.

Menu ————


Otoshi

3 starters on one plate

Main dish - surprise, top ramen

Desserts 


————————

Yushi


A professional ramen chef, over 18 years experience in ramen making, consulting different ramen restaurants world wide. As Men Impossible, Ramen Kingdom, Vegan Ramen UZU, Otemba, name a few.


Meg


A plant based chef, was owner at vegan cafe in Tokyo for 10 years, consulting vegan menu and food styling at different business. As Men Impossible, De Patchka, Kohyo K.K., Fuji Oil. Vegan Ramen UZU. Also currently independent pastry chef at Konijenenvoer.

Organisator

Hello, I am a plant based chef, born in Japan, fascinated about vegan food creation. I do catering chef (event, retreat), private dining chef, and horeca consultant. 

Together with very talented chefs, I host a pop up dinner event in Netherlands, here please discover your next level vegan Japanese food with twist. 

I would like to meet people and be connected through events. I love sharing food, that’s my way of sharing love.


Locatie

Men Impossible Men Impossible, Hazenstraat 19H, 1016 SM Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.