Friday, Nov 18 - Eindhoven English Comedy Night at LAB-1

Friday, Nov 18 - Eindhoven English Comedy Night at LAB-1

Tickets vanaf 13,00 EUR

Locatie

Datum

18 Nov 2022 21:00 - 23:00

Beschrijving

Join us on Friday, Nov 18 for Eindhoven English Comedy Night at LAB-1!


(note: this is the same organiser of the comedy night that used to be at the Hub)


This show welcomes headliner Dion Owen (Canada)!

+ feature support: Sandrine Richards (NZ/Canada) & your host MC is Joe Eagan (Canada) :)


Welcome to a lovely evening full of laughs!


THE ENTIRE SHOW IS IN ENGLISH


When: Friday, Nov 18, showtime: 21,00 (Pre-show bar open from 19,00; PLEASE COME IN GOOD TIME TO GET DRINKS SO THAT WE START ON TIME. the show will end around 22,50)

Where: LAB-1, Keizersgracht 19, Eindhoven


Advance earlybird - 13eur (only 40 earlybirds available)

Advance regular - 16eur

2-person special - 30eur


Presented by LAB-1 and InternationalComedians.com

HIRE COMICS OR QUIZMASTERS FOR EVENTS/PARTIES

Hire comics for company events/parties or try our new 1 - 3 hr new Quiz & Games in teams events! - perfect for groups of 8 to 200 people as an afterwork event at your office or elsewhere competing against friends or colleagues! 

See www.internationalcomedians.com

more info: eindhoven@internationalcomedians.com

Locatie

LAB-1 LAB-1, Keizersgracht 19, 5611 GC Eindhoven

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.