Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Friday Highday X Afrolijk: Beyond, An African Surf Documentary

event afgelopen

Friday Highday X Afrolijk: Beyond, An African Surf Documentary

Vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

23 Feb 2018 20:00 - 24 Feb 2018 01:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Op vrijdag 23 februari strijkt Afrolijk neer in het Volkshotel voor een speciale Friday Highday, met de vertoning van Beyond: An African Surf Documentary in Doka en eten, borrelen en dansen met Joss-Flo Selecting en Matteo in de Werkplaats!

FILM | DOKA | 20.00-22.00
Beyond (2017, 111 min.) is een unieke reis langs de kustlijn van Marokko, Mauritanië, Senegal en Gambia, waar lokale surfers en andere vrijbuiters een creatieve en vaak geïsoleerde levensstijl buiten de mainstream hebben. Ze delen hun persoonlijke drijfveren, ervaringen en ambities en vertellen zo samen een indringend verhaal over hedendaags Afrika, een verhaal waar traditie, toerisme en politiek dan weer samenkomen en dan weer clashen.

'Beyond is an African surf documentary celebrating people, culture, skating and surfing in Morocco, Mauritania, Senegal and Gambia. Dropping into some of the most isolated coastlines in the world, the crew spent three months on the road filming and interviewing a host of fascinating characters to get an intimate look into their alternative lives and lifestyles.'

Tickets: €10

MUZIEK | DE WERKPLAATS | 20.00-01.00
Terwijl de film in Doka, de kelder van het Volkshotel, draait, nemen Joss-Flo Selecting en Matteo je in café-restaurant Werkplaats op de begane grond mee op een muzikale reis naar Afrika en beyond.

Joss-Flo Selecting, onze Afrolijke resident dj's, zijn twee vrouwelijke selectors die hun muzikale krachten hebben gebundeld om zo een mix van Afrolijke stijlen te draaien. In hun radioshow op pinqradio kun je om de twee weken op vrijdag veel reggae, drum&bass, soul en r&b beluisteren. Eerder hebben ze onder andere gedraaid voor True Soldiers Productions' DUB Explorations in Paradiso Amsterdam, het Milkshake festival Amsterdam en Lovedance. Speciaal voor Friday Highday X Afrolijk: Beyond zullen ze weer een mooie selectie met strictly Afrovibes samenstellen.

Naast Joss & Flo hebben we voor Friday Highday X Afrolijk: Beyond ook Matteo uitgenodigd om te komen draaien. Deze Italiaanse selector organiseerde in zijn geboortestad Rome veel reggae en drum&bass avonden. Toen Matteo naar Amsterdam kwam, ging hij werken in VintageVoudou, een platenzaak gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse, Caribische en Afrikaanse muziek. Daar ontwikkelde hij een liefde voor wat hij zelf 'the tropical sound' noemt. Inmiddels draait hij bij verschillende venues in Amsterdam en is hij regelmatig een van de selectors op DUB Explorations in Paradiso Amsterdam. Mede door zijn ongekende vriendelijkheid en dito kennis van de muziek die we graag met jullie delen, zijn we verheugd dat we Matteo voor deze speciale editie van Afrolijk kunnen presenteren!

Toegang tot Werkplaats is zoals altijd gratis. Heb je zin om bij ons te eten en/of borrelen? Kom dan gewoon langs of laat het ons, bij grote groepen, even!Afrolijk is een uitgaansavond voor de Afrikaanse en Afro-minded gemeenschap in Amsterdam. Elke editie staat film, muziek, food en art uit de Afro-wereld centraal. Afro staat hier uiteraard voor Afrika en de Afrikaanse diaspora, maar ook voor diversity, creativity en community, en dat allemaal urban en funky, en zowel up-beat als laid-back. Welcome to Afro joy, passion and creativity, welkom op Afrolijk!

Friday Highday, gecureerd door Boas, is geen vrijdagmiddagborrel, maar een funky muzikale wereldreis in Werkplaats. Eten en borrelen kan, maar schrik niet als het ineens de pre-party voor je weekendagenda blijkt.


Locatie

Doka, Volkshotel, Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer