Friday, Dec 16 - Xmas Bonanza Special of Eindhoven English Comedy Night at LAB-1!

Friday, Dec 16 - Xmas Bonanza Special of Eindhoven English Comedy Night at LAB-1!

Tickets vanaf 13,50 EUR

Locatie

Datum

16 Dec 2022 21:15 - 23:15

Beschrijving

Join us on Friday, Dec 16 for the Xmas Bonanza Special of Eindhoven English Comedy Night at LAB-1!


((PPSSTT! THERE ARE NO WORLD CUP FOOTBALL GAMES THIS DATE! :)))

(note: This is our collaboration show in LAB-1's big room with Bell's Comedy Club!)
Comedians performing:

Bob Maclaren (New Zealand)

Peter Luebken (Germany)

Mona Dhamankar (India)

James Johnson (UK)

& your host MC is Stephen Bell (Ireland/NL)

Welcome to a lovely evening full of laughs!

THE ENTIRE SHOW IS IN ENGLISH

When: Friday, Dec 16, showtime: 21,15 (Pre-show bar open from 19,00; PLEASE COME IN GOOD TIME TO GET DRINKS SO THAT WE START ON TIME. the show will end around 23,15) 

Where: LAB-1, Keizersgracht 19, Eindhoven

Show tickets: (prices below already include the Billetto fee:)

Advance earlybird - 13.50eur

Advance regular - 16.50 eur

2-person special - 31 eur

Presented by LAB-1 and InternationalComedians.com 

Bob Maclaren (NZ)
Bob is born in New Zealand and has delighted every corner of the world with his laconic and surprising comedy. A combination of kiwi isolation and the lurid madness of living in Europe gives Bob a refreshingly unusual view of life as he sees it. A storyteller extraordinaire with a body language that can be best described as mildly unhinged; his routines have been televised on every continent. A superbly visual performer with razor-sharp observations, Bob’s stand up has seen him grace big stages in Montreal, London and countless other cities.

Then we are back again on Fri, Jan 20 with more comedians from around the world! Info and tickets for Jan 20 - jan20@internationalcomedians.com

HIRE COMICS OR QUIZMASTERS FOR UPCOMING XMAS EVENTS/PARTIES!

See www.internationalcomedians.com


Locatie

LAB-1 LAB-1, Keizersgracht 19, 5611 GC Eindhoven

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.