Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Food Soul Festival Amsterdam

event afgelopen

Food Soul Festival Amsterdam

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

29 Jan 2016 16:00 - 31 Jan 2016 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

✖✖✖ FOOD SOUL AMSTERDAM ✖✖✖

We're Back!! De Kromhouthal in Amsterdam-Noord zal eind januari weer worden omgetoverd tot een fantastisch festivalterrein voor onze eerste editie van 2016. Ook dit jaar mengen we de beste ingrediënten tot één groot sfeervol restaurant. Reken op de lekkerste Foodtrucks van Nederland en heerlijke Soul muziek tijdens het eerste Food Festival van 2016!

Toegang: GRATIS!

✖✖✖ FOOD TRUCKS ✖✖✖

- L'Entrecôte Mobile
- Let's Salsa
- The Beef Chief
- Crêpe Centraal
- Garbanzo
- STACKS
- Sate-Man
- Wood Pizza & Grill
- Vleesch Noch Visch
- Oesterkar
- All Class / Rollin' Food and Drinks Concepts
- Joeri Tandoeri
- Chef Nicolas
- Kok au Van
- Bennie Blij Foodtruck
- Pop-Up Booth
- YOOS wereldse koffie
- Staets Dessert Restaurant
- Salon Le Barber
- Bulls and Dogs
- Mr. Popcorney
- De dames van 't verboden fruit
- De Schiettent
- MR. BRASA Foodtruck
- ChanSoupe
- Bacchus Wijnfestival (WIJNBAR)

✖✖✖ DATUM ✖✖✖

Vrijdag 29 januari 2016 // 16.00 – 24.00 uur
Zaterdag 30 januari 2016 // 12.00 – 24.00 uur
Zondag 31 januari 2016 // 12.00 – 22.00 uur

✖✖✖ LOCATIE ✖✖✖

Kromhouthal (de Overkant) Amsterdam

Gedempt Hamerkanaal 231, 1021KP Amsterdam; een fantastisch mooie locatie met uitzicht op het IJ. Meer info: www.kromhouthal.com

✖✖✖ MUZIEK ✖✖✖

Vinyl Mobile // Jack Jukebox // Candyman

✖✖✖ MEER INFO ✖✖✖

www.foodsoulfestival.nl

Locatie

Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer