Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Food Filmfestival Amsterdam @ IDFA

event afgelopen

Food Filmfestival Amsterdam @ IDFA

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

28 Nov 2015 10:00 - 12:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Food Filmfestival is on Tour geweest door heel Nederland. Als afsluiting van de Tour is het Food Filmfestival op zaterdag 28 november weer op het oude nest terug: Amsterdam. We zijn te gast op het grootste documentaire-filmfestival ter wereld: IDFA. In IDFA-locatie Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond presenteert het Food Filmfestival de hele dag de beste food doc’s uit de IDFA selectie, faciliteert het vraaggesprekken bij de films en organiseert het een talkshow en proeverij over een van de grootste lusten en lasten van het moderne voedselsysteem: Vlees.

Documentaires met smaak:
10:00 Wastecooking - Make Food, Not Waste (+ Q&A met David Gross)
12:15 10 Billion - What's on Your Plate? (+ Q&A met Valentin Thurn)
14:45 Need for Meat (Vleesverlangen)
16:30 Katsuo-Bushi + Land Grabbing (+Q&A met Luc Hoornaert, japanofiel)
19:30 Racing Extinction (+ Q&A)
Tickets: https://www.idfa.nl/nl/festival/de-selecties-van-idfa/food-film-festival.aspx

Meat the Makers:
In de MEAT the Makers-talkshow laten maken onder andere Marijn Frank – wiens film Vleesverlangen op IDFA in première gaat – , kweekvleesprofessor Mark Post en "nepvlees"-maker Jan Atze van der Goot hun opwachting. Journalist Joël Broekaert en slager Erik Waagmeester springen op de bres voor het verwaarden van het hele dier. Daarnaast is er een proeverij van incourante vleessoorten door topchefs uit het Alliantie-netwerk van Slow Food Nederland en krijgt de bezoeker de kans het onderwerp Vlees in al zijn verschijningsvormen te bekijken. De talkshow wordt gepresenteerd door Janno (Food Film Festival) en Wilbert (Youth Food Movement Nederland). De toegang voor de talkshow is gratis.
https://www.facebook.com/events/1632199250362231/

Locatie

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Nes 45, 1012 KD Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer