Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Feestelijk Make Up en Workshop Gezichtsgymnastiek

event afgelopen

Feestelijk Make Up en Workshop Gezichtsgymnastiek

Vanaf 30,00 EUR

Locatie

Datum

24 Nov 2018 13:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

> WORKSHOP FEESTELIJK MAKE UP Je leert hoe je op een makkelijke manier en zonder dikke lagen make up een mooie look creëert, die past bij iedere feestelijke gelegenheid en jouw persoonlijkheid. Aan bod komen o.a. de voorbereiding van je huid, kleuradvies, het juiste gebruik van foundation en concealer, shapen en highlighten, wenkbrauw styling, feestelijke oogmake-up < WORKSHOP GEZICHTSGYMNASTIEK Ook last van hangende oogleden, wallen onder de ogen, hangend onderkin.Door het ouder worden verliest de huid aan stevigheid. In de esthetische klinieken bestaat er een keur aan kostbare en riskante ingrepen om het gelaat te verfraaien. Echter, je zou ook kunnen kiezen voor een veilig en verantwoord alternatief, de natuurlijke facelift door middel van gezichtsgymnastiek. Want net zoals we ons lichaam glad, strak en soepel kunnen houden door spieroefeningen te doen, zo kunnen we ook de spiergroepjes in ons gelaat trainen en op die manier in prima conditie houden. Door deze oefeningen kunnen oogleden worden gelift, wallen worden verminderd, onderkinnen worden gereduceerd. Langzamerhand vervagen rimpels en groefjes. Een prima methode waar geen mes en injectienaald aan te pas komt, je doet het helemaal zelf.

Locatie

Wilhelminalaan 2, 1623 MA Hoorn, Nederland Wilhelminalaan 2, 1623 MA Hoorn, Nederland, Wilhelminalaan 2, 1623 MA Hoorn

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer