Familieopstellingen | Introductieavond GROEI

21 Feb 2018 19:00 - 22:30

Youngworks, Prinsengracht 437, 1016 HM Amsterdam


"Wat mooi om op een diepere laag naar mijn achtergrond en patronen te kijken. Een familieopstelling geeft me kernachtige informatie over mijn relaties, waar ik veel inzicht en kracht uithaal om nieuwe stappen te nemen".

Welkom bij de introductieavond familieopstellingen die begeleidt zal worden door Jolanda Marks en James Smith in Amsterdam. Tijdens deze avond maak je op een laagdrempelige manier kennis met familieopstellingen. Het thema op 21 februari a.s. is GROEI.
Er komt wat achtergrond over familieopstellingen aan bod, maar de avond draait vooral om ervaringsgericht leren door middel van een aantal systemische oefeningen. Daarnaast is er tijd voor maximaal 2 tot 3 deelnemers die een persoonlijke vraag of casus inbrengen. Ook kun je als representant worden opgesteld.

Een familieopstelling kan op een heldere en wonderlijke manier inzicht geven in bepaalde patronen. In een veilige setting krijg je de ruimte om je te verbinden met jouw familiesysteem, waarna er weer bewegingsvrijheid komt in wat ooit vast zat en helderheid over wat zich steeds maar herhaalt in je leven.

Wij organiseren deze avond voor het kennismakingstarief van 15 euro. Dit tarief geldt t/m 21 februari 2018, daarna geldt een tarief van 30 euro voor kennismakingsavonden. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers.

19.00 Ontvangst
19.30 Start
22.00 Afronden en napraten
22.30 Einde

Ervaringen van deelnemers eerdere introductieavonden:
"Het was een hele mooie avond die veel duidelijkheid bood. Het liet heel duidelijk zien hoe een familieopstelling werkt (ook als representant) en wat het je kan leren / laten zien. Dat was een eye opener".

"Ik heb zelf een probleem ingebracht dat heel hoog zat. Er is veel pijn en verdriet losgekomen. Het heeft me opgelucht, inzicht en ruimte gegeven".

"Dit was mijn eerste ervaring met familieopstellingen en ook als representant is dat een bijzonder goede geweest, dank!"

Over de begeleiders:
Jolanda en James leerde elkaar kennen bij Phoenix Opleidingen in Utrecht, waar zij meerdere trainingen en opleidingen volgden. De basis van familieopstellingen (grondlegger Bert Hellinger) kwam aanbod tijdens de opleiding Systemisch Werken. Een passie van beide om mensen te laten groeien door meer inzicht in zichzelf en het grotere geheel, bracht Jolanda en James samen voor het begeleiden van familieopstellingen.

Jolanda is psycholoog en heeft haar eigen praktijk voor psychotherapie & coaching in Amsterdam. Systemisch werk gebruikt zij als aanvulling in haar therapie met vaak verrassende resultaten. Wat stokt, stroomt opnieuw en wat vast lijkt te zitten, neemt plots een andere wending. In haar eigen leven heeft Jolanda meerdere malen het helende effect van familieopstellingen ervaren. Zij wil haar ervaring en kennis graag met anderen delen.

James is als adviseur/trainer verbonden aan een jongerencommunicatiebureau (Youngworks) en daarnaast coacht hij young professionals bij hun ontwikkeling en uitdagingen in werk en leven. Het begeleiden van familieopstellingen ervaart James als een extra waardevolle methode om het inzicht in iemands leven te vergroten, James; “Door het ervaren van de dynamiek van je familiesysteem - eerst van een afstand en daarna van dichtbij - vind je de stappen die je moet maken om verder te komen in het leven, in werk of relaties. Dit heeft me veel opgeleverd en ik vind het mooi om anderen hiermee ook op weg te helpen.”

Ticket

Niet Beschikbaar