Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Familieopstellingen Deep Dive

event afgelopen

Familieopstellingen Deep Dive

Vanaf 25,00 EUR

Locatie

Datum

07 Apr 2018 11:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Loop je vast in je werk, de liefde, relaties? Weet je niet wat je wilt of lukt het niet om je doelen te bereiken? Bekijk het eens met behulp van een familieopstelling. Op zaterdag 7 april a.s. faciliteren wij weer familieopstellingen. Voor iedereen die opzoek is naar verdieping en inzicht in bepaalde vragen, patronen en uitdagingen die spelen.

Naast de laagdrempelige introductieavonden organiseren we de Deep Dive, waar we een ochtenddeel en een middag ruimte maken voor maximaal 4 inbrengers van een vraag. Op die vraag zul je door Jolanda of James gecoacht worden aan de hand van een familieopstelling. Als je geen vraag hebt, maar wel wilt representeren (stand-in) dan ben je ook van harte welkom.

De kosten voor deelname bedragen €75,- per persoon. Wil je alleen als representant (stand-in) deelnemen dan betaal je €25,-

Koop een ticket om tijdig je plek te reserveren. Mocht je vragen hebben over deelname, neem dan gerust contact met ons op. Graag tot ziens!Locatie

Youngworks Youngworks, Prinsengracht 437, 1016 Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer