Familieopstellingen 6 juni - Amsterdam

06 Jun 2018 19:00 - 22:30

Youngworks, Prinsengracht 437, 1016 Amsterdam

Op woensdagavond 6 juni organiseren Jolanda & James weer familieopstellingen. In een familieopstelling maakt de vraagsteller een opstelling van een onderdeel van zijn (of haar) leven waarmee hij worstelt (familie, relatie, groep, symptoom). Het uitgangspunt is altijd een persoonlijke vraag. Dan kiest hij een representant voor iedereen die bij het probleem betrokken is (bijv. vader, moeder, broer). Vervolgens plaatst hij de representanten volgens zijn innerlijke beeld en gevoel in de ruimte in relatie tot elkaar. Het magische is dat de representanten op hun beurt en op hun plaats toegang hebben tot de gevoelens en waarnemingen van de personen die zij representeren. De begeleider werkt in afstemming met de representanten om een goede oplossing voor het probleem te vinden zodat de natuurlijke stroom van liefde weer op gang kan komen. (naar Bert Hellinger)

Wil je (weer) deelnemen, dan kan dat op 2 manieren:

  • Door zelf je vraag op te stellen en in opstellingen van anderen representant of getuige te zijn.
  • Door je op te geven als representant/getuige voor opstellingen van anderen.

In alle 3 posities, heb je de kans om inzichten in je eigen leven te krijgen.

Achtergrond begeleiders
Hun passie om mensen te laten groeien door meer inzicht in zichzelf en het grotere geheel te krijgen, bracht Jolanda & James samen voor het begeleiden van familieopstellingen.

Jolanda is psycholoog en heeft haar eigen praktijk in Amsterdam. Systemisch werk gebruikt zij als aanvulling in haar therapie, vaak met verrassende resultaten. Wat stokt, stroomt opnieuw en wat vast lijkt te zitten, neemt plots een andere wending. In haar eigen leven heeft Jolanda meerdere malen het helende effect van familieopstellingen ervaren. Zij wil haar ervaring en kennis graag met anderen delen.

James is als adviseur/trainer verbonden aan een jongerencommunicatiebureau (Youngworks) en daarnaast coacht hij young professionals bij hun ontwikkeling en uitdagingen in werk en leven. James; “Door het ervaren van de dynamiek van je familiesysteem vind je de stappen die je kunt maken om verder te komen in het leven, in werk of relaties. Dit heeft me veel opgeleverd en ik vind het mooi om anderen hiermee op weg te helpen.”

Wanneer: woensdag 6 juni
Waar: Prinsengracht 437A, 1016 HM in Amsterdam
Tijd: 19.00 - 22.30 uur

De kosten voor een opstelling bedragen €75,- per persoon. Wil je als representant en/of getuige deelnemen dan betaal je €25,-
Koop hier je kaartje om daarmee je deelname bevestigen.

Wij hopen je op 6 juni (weer) te mogen begroeten op de Prinsengracht.

Warme groet,
Jolanda & James

Vraaginbrenger

Niet Beschikbaar

Representant (stand-in)

Niet Beschikbaar