Familieopstelling - Constellations | Introductieavond 2

19 Jul 2017 19:00 - 22:00

Prinsengracht 437, 1016 Amsterdam


Na een succesvolle eerste introductieavond en grote belangstelling voor een vervolg, organiseer ik een tweede avond waar je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met familieopstellingen. Naast enkele systemische oefeningen is er tijd voor 2 tot 3 familieopstellingen, waar je als client een casus inbrengt en/of als representant wordt opgesteld. Maximaal 10 deelnemers.

Ervaringen van deelnemers:
"Het was een hele mooie avond die veel duidelijkheid bood. Het liet heel duidelijk zien hoe een familieopstelling werkt (ook als representant) en wat het je kan leren / laten zien. Dat was een eye opener".

"Ik heb zelf een probleem ingebracht dat heel hoog zat. Er is veel pijn en verdriet losgekomen. Het heeft me opgelucht, inzicht en ruimte gegeven".

"Dit was mijn eerste ervaring met familieopstellingen en dat is een bijzonder goede geweest, dank!"

Deelname bedraagt: 15,- ex fee (incl. water/thee/versnapering)
19.00 Ontvangst
19.30 Start
22.00 Einde

Een familieopstelling kan op een heldere en wonderlijke manier inzicht geven in bepaalde patronen. In een veilige setting krijg je de ruimte om je te verbinden met jouw familiesysteem, waarna er weer bewegingsvrijheid komt in wat ooit vast zat en helderheid over wat zich steeds maar herhaalt in je leven.

Ticket

Niet Beschikbaar