Explore Amandus Obstacle Run

Explore Amandus Obstacle Run

Tickets vanaf 7,50 EUR

Locatie

Datum

16 Apr 2023 10:00 - 16:00

Beschrijving

Wij zijn 5 enthousiaste studenten Sport en bewegen van Howest Brugge. Wij organiseren Explore Amandus, dit is een evenement in samenwerking met de psychiatrische instelling Sint-Amandus in Beernem.Het doel van deze obstacle run is om sportieve mensen kennen te laten maken hiermee en ook een unieke inkijk te geven in,op en rond het domein van Psychiatrisch centrum Sint-Amandus in Beernem.

De deelnemers worden verwacht rond 10uur aan de onthaal tent om zich aan te melden, hier zullen de borstnummers meegegeven worden.

Rond 10u30 begint de 10km (10 euro) competitieve loop, de deelnemers zullen hier kort na elkaar kunnen vertrekken. Na het lopen op de middag is er eten en drinken aanwezig voor de deelnemers en toeschouwers. Hierbij kan iedereen ook de tijd nemen om even op het domein rond te wandelen. Onze enthousiaste vrijwilligers zullen klaar staan om u een drankje en eten aan te bieden tegen een schappelijke prijs. Na de loop krijgt iedere deelnemer bij het afgeven van zijn borstnummer een goodiebag in return.

In de namiddag rond 13u vindt de recreatieve loop(5 euro) plaats voor iedereen, dat de sport wil leren kennen. Dit is zonder tijdsregistratie, het zal wel zichtbaar zijn maar iedereen krijgt de mogelijkheid om op zijn eigen tempo het parcour te lopen/joggen. Na de finish krijgt ook hier iedere deelnemer een goodiebag. Hierna kunnen de deelnemers ook genieten van lekkere verse gebakken wafels en pannenkoeken.

Vanaf 16u rond we onze obstacle run af. De deelnemers kunnen zich verzamelen op de beginplaats, waar we onze bedanking zullen geven.


Locatie

Psychiatrisch centrum Sint-Amandus, Reigerlostraat 10, 8730 Beernem

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.