Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Exhibition opening "LIGHTTIME - about to fly"

event afgelopen

Exhibition opening "LIGHTTIME - about to fly"

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

10 Dec 2015 17:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Gitte Spinder & Pamela Ferraroni present:
the opening of their Exhibition

'LIGHTTIME - about to fly'
Gitte and Pamela took a deep dive, inspired by each other’s energy. They combine the elements and explore the different dimensions.

Thursday 10-12-2015
17:00-22:00 at Pllek
t.t. Neveritaweg 59, Amsterdam Noord (NDSM-werf)

WE INVITE YOU THIS EVENING TO INDULGE YOURSELF IN ALL LIVES FLAVORS

For dinner reservations click this link:
http://pllek.nl/eten_en_drinken-pllek/Reserveren.html#content
And add you're coming via Gitte's and Pamela's expo!

================================================

Gitte Spinder creates video installations and photo art, by painting with light and combining the analogue and digital world. She she seeks contrast in body and technique, freedom and women, power and sexuality.
Gitte has a fine taste for the raw feeling in image and life, she created a signature look and collaborates with many different artists.

Pamela Ferraroni is an Italian professional dancer, very passionate performer and all round interdisciplinary artist with an international character. She attended art school, dance academy and theatre school in Italy, before she started her travels and expended her 360 degree research in the aspects of life.

Organisator

Locatie

pllek, TT Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer