Erik van Zuydam - Vondelkerk Samsara inspireert

event afgelopen

Erik van Zuydam - Vondelkerk Samsara inspireert

Locatie

Datum

03 Okt 2021 14:00 - 16:30

Beschrijving

Bijeenkomst met Erik van Zuydam

Update zondag 3 oktober 10.00 uur:
De kassa via Billetto is nu gesloten, maar je kunt gewoon naar de Vondelkerk komen tussen 14.00 en 14.30 uur en daar je ticket kopen. (Cash en Pin)

Nu het eindelijk weer kan, ontvangen we je heel graag in de Vondelkerk in Amsterdam voor een mooie bijeenkomst met Erik van Zuydam. Door vraag en antwoord verdiepen we ons in non-dualiteit. Tevens de lancering van zijn nieuwe boek: Fata Persona.


Inloop vanaf 14.00 uur
Start bijeenkomst: 14.30 uur
Einde 16.30 uur

Twee soorten tickets:
Alleen bijeenkomst: € 17,50
Bijeenkomst & een gesigneerd exemplaar van Fata Persona: € 32,50 
(prijs boek € 22,90, hardcover, 225 pagina's)

Erik geeft sinds 2002 bijeenkomsten en retraites in Nederland en België. Eerder verscheen van hem het boek De ontdekking van het Nu. Begin oktober komt zijn nieuwe boek Fata Persona uit en dit kan worden gezien als een verdieping van zijn eerdere boek.


Over het boek Fata Persona:

Het spirituele pad is niet een reis met een eindbestemming,
het is een eindeloze vicieuze cirkel.
Zoeken leidt niet tot vinden, het leidt tot nog meer zoeken.

Als de droom van het persoonlijke zelf wegvalt, verdwijnt ook de problematiek die daar onlosmakelijk mee verbonden is. Het denkbeeldige individu voelt zich afgesneden van het leven en voelt daardoor een fundamenteel gemis. Dit resulteert in een zoekbeweging, een verlangen om terug te keren naar de oorspronkelijke toestand van compleet zijn. Maar wat het individu ook doet om het beoogde doel te bereiken, het zal nooit vinden wat het zoekt, want de zoeker is een gedroomd personage en zal nooit kunnen ontwaken uit de droom. Hij ís de droom.

Het einde van de droom is het einde van de fictieve persoon. Daarmee valt het zoeken naar iets anders dan wat er nu is spontaan weg. Dat is waar de zoeker het diepst naar verlangt: zijn eigen afwezigheid. Wat overblijft, is simpelweg dit, wat er nu is, zonder het idee dat er iets zou moeten veranderen om compleet te zijn. De compleetheid is er al, ze ligt verscholen in alles wat er nu is.

www.samsarabooks.com/boeken/fata-persona

Organisator

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Heb je vragen over deze online bijeenkomsten? Mail dan naar events@samsarabooks.com

Locatie

Vondelkerk Vondelkerk, Vondelstraat 120, 1054 GS Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.