event afgelopen

Erica Rijnsburger - Samsara inspireert online event

10,00 EUR

Online evenement

Datum

09 Mei 2022 20:00 - 21:30

Beschrijving

UPDATE maandag 9 mei, 9.30 uur:
Zojuist is de Zoomlink gemaild naar alle deelnemers die een kaartje hadden aangeschaft.
Heb je deze niet ontvangen, check dan eerst je Spam/ongewenste mail map. Stuur ons dan alsjeblieft een mail op events@samsarabooks.com, liefst vanaf een ander e-mailadres dan dat je het kaartje had gekocht. Dan sturen we daar de link naar toe. Of mail ons je telefoonnummer, zodat we er zeker van kunnen zijn dat je de link ontvangt. 

De kassa is nog open tot 17.00 uur. 
Mensen die tussen nu en 17.00 uur een kaartje kopen krijgen tussen 17.00 en 18.00 uur de link toegestuurd. 

Tot vanavond!
Team Samsara


Online live evenement, non-dualiteit met Erica Rijnsburger 
Start om 20.00 uur

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Erica Rijnsburger is meer dan 35 jaar coach en trainer. In dit werk streeft ze naar een verruiming van bewustzijn zelf waardoor onze essentie meer door ons heen kan stromen. Ze heeft enkele boeken op haar naam staan en geeft retraites in binnen- en buitenland.

Nieuw boek: Vijftig tinten gewaarzijn
Reflecties die het non-duale pad concreet maken voor het dagelijks leven. Non-dualiteit begrijpen en op een diep niveau verstaan is één. De inzichten laten doorsijpelen in alle aspecten van het leven kan nog een behoorlijke uitdaging zijn. Non-dualiteit leven kan alleen als we zowel wijsheid als voelend gewaarzijn inbrengen bij alles wat er gebeurt in en rondom ons.
In onze webshop kun je een gesigneerd exemplaar bestellen. Schrijf dan in het opmerkingenveld 'gesigneerd exemplaar'. De gesigneerde boeken worden op dinsdag 10 mei verstuurd. 
Lees verder of bestel. 

Wij nodigen je uit dit evenement bij te wonen via ZOOM op je computer, tablet of smartphone. Op de dag van het evenement krijg je de ZOOM-link voor het evenement, in de ochtend per e-mail toegestuurd.
Kaartverkoop sluit op maandag 9 mei om 17.00 uur. 

Dit webinar wordt live vanuit onze winkel Samsara Books & Art in Amsterdam opgenomen. De avond duurt ongeveer anderhalf uur en er is ruimte voor het stellen van vragen en interactie.

Wij hebben ontzettend veel zin in dit samenkomen met Erica Rijnsburger, jou en de andere deelnemers!

In de tussentijd kun je je gratis inschrijven voor de speciale serie Samsara inspireert. Deze bestaat uit twee e-mails per week met daarin 1 inhoudelijk inspirerend onderwerp. Denk hierbij aan luister- en doe oefeningen, exclusieve voorpublicaties, boekfragmenten, inspirerende quotes en meer. Klik hier voor meer info.

Heb je vragen? Mail dan naar events@samsarabooks.com.

Hartelijke groet,

Team Samsara

Bekijk op onze website onze overige aankomende (online) live-evenementen.

www.samsarabooks.com/agenda

Organisator

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Heb je vragen over deze online bijeenkomsten? Mail dan naar events@samsarabooks.com

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.