Earth Hour stamppotbuffet bij kaarslicht

24 Mar 2018 19:30 - 21:30

Zalencentrum 't Klooster, Klooster 1, 4132 BM Vianen


Op zaterdag 24 maart 2018 staat de wereld stil bij Earth Hour. Ook het WNF Regioteam Rivierenland doen dat! In het Zalencentrum 't Klooster in Vianen bieden wij een diner bij kaarslicht aan. De lampen gaan uit en dus wordt de zaal helemaal en uitsluitend verlicht met kaarsjes. Draag bij en geef het signaal af dat u ook een leefbare planeet wilt. Doet u mee met ons?


Koop nu uw toegangsbewijs voor het buffet

Voor 25 euro per persoon (exclusief servicekosten) geniet u deze avond van een 3-gangen stampotten buffet inclusief 3 consumpties. Een deel van deze kosten gaat rechtstreeks naar het WNF en wordt gebruikt voor natuurbescherming. U kunt uw toegangsbewijs betalen via Ideal, MasterCard, Visa en American Express.

Neem uw toegangsbewijs geprint mee op de dag van Earth Hour!


Wilt u extra doneren aan het WNF?

Dan kan dat. U kunt dit aangeven bij de aankoop van uw toegangsbewijs. Uw extra donatie gaat 1-op-1 naar het WNF! Dank voor uw bijdrage aan onze planeet!


Laat zien dat u de aarde belangrijk vindt

Door mee te doen met Earth Hour laat u zien dat u de aarde belangrijk vindt. Hoe meer deelnemers tijdens Earth Hour des te krachtiger is het signaal en de bewustwording dat we zuinig moeten zijn op onze aarde. Het begin bij onszelf!

Klimaatverandering is één van de grootste bedreigingen van de natuur. Doordat de aarde opwarmt, smelt de Noordpool, stijgt de zeespiegel en verliezen koraalriffen hun kleur. Leefgebieden van dieren zoals de ijsbeer en de zeeschildpad worden aangetast. De manier waarop wij leven heeft grote impact op de natuur: grootschalige ontbossing en ons energieverbruik zorgen ervoor dat het klimaat verandert. Deze impact verkleinen lijkt soms moeilijk, maar het is wel mogelijk.


Wij zien u graag op 24 maart

Samen met u willen wij op zaterdag 24 maart 2018, tijdens Earth Hour, het licht uit doen. Dit terwijl wij geniet van een stampotbuffet bij kaarslicht! De aanvang is om 19.30u bij het Zalencentrum 't Klooster in Vianen. U geniet dan van een 3-gangen stamppotbuffet met 3 consumpties.

Donatie

Niet Beschikbaar