Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Dutch Disco & Spark NYE

event afgelopen

Dutch Disco & Spark NYE

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

31 Dec 2015 23:00 - 01 Jan 2016 01:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

▬▬ DUTCH DISCO & SPARK NYE ▬▬

LINE-UP: 2CV / Mason / Quinten 909 / L'Equipe du Son / Doctr / Pin Up Club / Terry Toner / Lopoll & Radiosus // Jop & Ben

Dit jaar gaan we weer ouderwets uitpakken met Oud & Nieuw!
Niks opgeprikte onzin. Ook geen fancy oesterbar of een avond met je schoonouders. De Chicago Social Club vormt deze avond het no-nonsense decor voor Dutch Disco & Spark, een avond met de muziek die je wil van ons all-star DJ team

Begin 2016 met een Spark en kom samen met ons het nieuwe jaar ongekend inluiden!

~ Hans, Iason, Guido, Niels, Martijn, Josef, Rutger, Thijmen, Lodewijk, Stefan ~

When: 31st December, 2015
Location: Chicago Social Club, Leidseplein, Amsterdam
Times: 23:30-05:00
Entree: €35 ex fee
21+

▬▬ SPARK NYE (english) ▬▬

The Chicago Social Club will be the setting for yet another smashing New Years Eve celebration. Lets welcome 2016 with a smile and drown yourself in an abundance of glitter, champagne & confetti!

Start the new year with a SPARK and leave 2015 behind while our all star DJ's will provide the perfect soundtrack filled with the best house, disco and NYE worthy classics.

Join in the fun and party like its 2016!

When: 31st December, 2015
Location: Chicago Social Club, Leidseplein, Amsterdam
Times: 23:30-05:00
Damage €35 ex fee
21+

Locatie

Chicago Social Club, Leidseplein 12, 1017 PT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer